Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2'nin PS3 ve Xbox 360 Sunucuları 2024'te Kapanıyor

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware ekipleri, aksiyon rol yapma oyunu Dark Souls 2'nin PlayStation 3 ve Xbox 360 sunucularını 2024'ün başlarında kapatmayı planladıklarını açıkladı. Sunucular, 31 Mart 2024 tarihinde tamamen devre dışı bırakılacak ve çevrimiçi özellikler erişilemez olacak.
 
Çevrimiçi özellikler tamamen devre dışı bırakılıyor 
 
 
 
Ekipler tarafından yapılan açıklamaya göre çevrimiçi özelliğin devre dışı bırakılacağı bu tarihten itibaren oyunu çevrimdışı olarak oynamak hala mümkün olacak. Ek olarak, PC, PS4 ve Xbox One sunucuları bu durumdan etkilenmeyecek.
 
Yaptığı açıklamalarla beraber geliştirici ekip bir yandan oyunculara teşekkür ederken diğer yandan ise geçtiğimiz süreçte piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni bir ek paket geliştiriyor. Bu ek paketin Şubat 2024'te piyasaya sürüleceği söyleniyor ancak şu anda net bir tarih ne yazık ki belli değil. Geldiğimiz noktada bu ek paketin geliştirilmesinin sorunsuz bir şekilde ilerlediği aktarılıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Tencent ve NetEase 80 Milyar Dolar Kaybetti Fallout 76 için 2024 Yılı Yol Haritası Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2023 00:08:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Geliyor zar zor tüm gün çalışıp eve gelip yıllardır Dark souls 2 yi bitirip,Bitirp tekrar oynuyan kitle.20 yıllık oyunlari bile oynadiğını idda eden ilgi bağımlilıları.
Ne?

BSC Misafiri

24.12.2023 22:36:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Geliyor zar zor tüm gün çalışıp eve gelip yıllardır Dark souls 2 yi bitirip,Bitirp tekrar oynuyan kitle.20 yıllık oyunlari bile oynadiğını idda eden ilgi bağımlilıları.
güzel kardeşim seni hiç mi sevmediler

BSC Misafiri

24.12.2023 13:14:13

0
Geliyor zar zor tüm gün çalışıp eve gelip yıllardır Dark souls 2 yi bitirip,Bitirp tekrar oynuyan kitle.20 yıllık oyunlari bile oynadiğını idda eden ilgi bağımlilıları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız