Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Dargon Quest 4" AppStore'daki Yerini Aldı


     Square Enix, Dragon Quest serisinin 4. oyununu iOS'a getireceğini daha önce duyurmuştu. Bugün Yeni Zelanda'nın Appstore'unda yerini alan oyun için küçük bir hata yapıldı. Dragon Quest 4 yerine yapımcı oyunu Dargon Quest 4 olarak listeledi.
 
     Yapılan bu hata küçük bir harf hatasından da kaynaklansa elbette ki sosyal medya hatayla dalga geçmekten geri durmadı. #DargonQuestMyGame adı altında pek çok oyuncu oyunların isimlerini değiştirerek birbiriyle paylaşıyor. Final Fantasy Tictacs, Cut the Repo, Pernosa 3, Tertis ve daha fazlası bu paylaşılan isimler arasında. 
 
     Bu hata bu kadar ünlü olmasına rağmen firma hala Dargon Quest ismini değiştirmiş değil. Bahsettiğimiz oyunun iTunes sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
dragon quest dragon quest IV jrpg square enix mobil ios
Little Big Planet 3'ün Avrupa Sürümü Ön Sipariş Bonuslarıyla Geliyor Samurai Warriors: Chronicles 3', PS Vita ve 3DS için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest IV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız