Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cygames, Kadokawa Games'ten Metal Max IP'sini Satın Aldı

 
 
Cygames, Metal Max IP'sinin tüm haklarını Kadokawa Games'ten satın aldığını duyurdu.
 
Cygames, Kadokawa Games'ten Metal Max ile ilgili tüm hakları satın aldı. Sonuç olarak Cygames, Metal Max serisinin mülkiyetine sahip oldu ve ilgili tüm projeleri de bu aşamadan itibaren devralacak. Gelecekte, Metal Max serisi hakkında herhangi bir plan proje duyurulmasa da bu seri 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip.
 
Metal Max serisinin yaratıcısı Hiroshi Miyaoka, Cygames'te yönetmen olarak bulunacak ve seri üzerinde çalışmaya devam edecek. 
 
Miyaoka yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cygames, Metal Max'in haklarını satın aldı. Geçtiğimiz süreçte 30. yılını kutlayan Metal Max serisi için bu satın alım gerçekten de büyük bir fırsat. Orijinal yaratıcı olarak öncelikle seriyi daha da ileriye taşımayı istiyorum.
 
Cygames'in yönetmeni olarak Metal Max serisini ciddi bir şekilde yenilemek ve değiştirmek istiyorum. Şu anda çılgın fikirlerimiz var.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc METAL MAX Xeno Reborn
PlayStation 5 Konsol Satışları 21,7 Milyonu Aştı Fullmetal Alchemist Mobile, 4 Ağustos'ta Japonya'da Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
METAL MAX Xeno Reborn PC
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız