Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS: Global Offensive'ın Yeni Güncellemesi Yayında


    Valve tarafının yeniden ilgi göstermeye başladığı Counter Strike serisi, son çıkan oyunuyla birlikte eski popülerliğine yavaş yavaş dönmeye başladı. Valve, Counter Strike: Global Offensive için yeni bir güncellemeyi kullanıma sundu.
 
    Oyunun yeni güncellemesi, CZ75-Auto ismindeki yeni bir silahı ekliyor. Yama notlarında bu silah, P250'ye alternatif olarak tanıtılıyor. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte AUG, SG553 ve Desert Eagle'a yeni dengelemeler yapılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Xbox One Kontrolcüsüne Titanfall Güncellemesi Angry Birds Stella Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

15.2.2014 00:37:56

0
bende nefret ettım son yamadan sonra oyundan lanet olsun

cemmedagon

13.2.2014 20:24:26

+1
Bsc misafiri arkadaş abartıyor, oyunun sıkı bir oyuncusuyum ve hiçte formunu kaybetmedi oyun, valve her seferinde bir adım öne taşıyor oyunu ve gerçekten harkülade işler başarıyor.Ayrıca yeni mini scope harika olmuş, günümüz teknolojisine ayak uydurmuş oyun, günümüze ayak uydurmuş ama eski temellerinden bi gram kaybetmemiş , gerçekten harika bir oyun , hem fiyat hem performans açısından herkezin denemesi gereken bir başyapıt,teşekkürler valve.

BSC Misafiri

13.2.2014 19:14:46

-3
Alttaki yorumun devamı ise şöyle: Crosshair tamamen değişti ve yeni stiller eklendi.Oyunun grafik problemleri baş göstermeye başladı.Genel olarak serverların az olması oyunun çok satması ile serverların baş kaldıramaması bunla gelen ping oranının artması,VAC Ban sisteminin Rekabetçi maçlarında serverların bu sorunlarından dolayı ceza yiyen oyuncu sayısı gün geçen gün artıyor.Oyunun haberler kısmındaki güncelleme bölümündeki yorum bölümü doldu taştı.Valve'den istediklerinin eski haline geri dönmesi ve yeniden eski oyununa kavuşmaları kin argo sözler kullanılmaya başlandı.Bu güncelleme ile oyuncular oyunu bırakıyorlar.Son dakika'da olanları sizlere payaşıyorum. İyi günler.

BSC Misafiri

13.2.2014 19:04:01

-3
Oyunu Temmuz 2012'den beri oynuyorum defalarca güncelleme yaptılar hoşuma gitti hepsi ama bu güncelleme resmen felaket oldu.O kadar kötü ki 15-20 arkadaşım 1.6'ya geçecekler.Silahların tepmeleri (AUG,M4A1,SSG 556,P90 vb.) aşırı derecede arttırıldı Overpass,Mirage,Dust II,Assault gibi haritaların bazı yerlerinde değişiklikler yapıldı bu değişikliklerin sebebinin Fix olarak tanıtması beni o kadar sinirlendirdiki oynamak istemiyorum.AUG & SSG 556 silahlarının Scope değiştirildi ve eskiden 2 silah kullanan birisi artık kullanamaz hale geldi oyun scope'u resmen COD'a çevirdiler.Yeni silahdan bahsedeyim biraz yeni silah gelmesiyle efsane olan ilk el bozuldu ve artık ilk elde bile otomatik bir silah kullanılıyor bu ne kadar acı verici.CS:GO benim için bitmiştir./Quit.

MantarTheGreat

13.2.2014 18:43:36

0
24 tane mermi koymuşlar. Bir sıkıyorsun bir şarjör bitiyor zaten. P250 akar.

Masso

13.2.2014 18:11:00

0
AUG ve SG553'e scope geldi. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız