Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt, GOG.com ile Büyümeye Devam Ediyor


    Bilindiği üzere CD Projekt'in PC'lerdeki dijital oyun satış platformu GOG.com, eski oyunlarıyla ve DRM'siz yapısıyla birlikte kendisine artı özellik sağlıyor. CD Projekt, konferansı sırasında GOG.com'a yönelik yeni özellikleri paylaştı.
 
     Konferansta değinilen ilk oyun, normal çıkışı sırasında GOG.com'da da çıkan Legend of Grimrock oldu. Belirtilenlere göre Legend of Grimrock, ilk iki ayında site üzerinden 20.000 sattı. GOG.com'un büyümesine yönelik verilen bu figürlerde The Witcher 2 de kullanıldı. Geçtiğimiz sene çıkan Witcher 2'nin aynı site üzerinden, çıktığı ilk 6 ay boyunca 40.000 sattığı belirtildi.
 
     Bunların haricinde CD Projekt'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı Fallout etkinliğinden alınan bilgiler de, GOG.com'un büyümesine kanıt olarak gösterildi. Bilgilere göre Fallout'un ücretsiz olarak sunulduğu 48 saat boyunca site, 1.2 milyon kişi tarafından ziyaret edildi ve bu günlerin ilkinde GOG.com, en çok ziyaret edilen 500 site arasına girdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC gog.com witcher 2 legend of grimrock fallout
CD Projekt'in Yeni Oyunu Duyuruldu! Vita'ya Yönelik PES, Bu Sezon Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

31.5.2012 02:25:57

0
adını ilk defa duydum desem yeridir..ama siteyi bir incelemek lazım!

sarjaleti

31.5.2012 00:07:47

0
Gog iyidir iyi...

lie_coffin

30.5.2012 22:50:02

+3
quote:

Orijinalden alıntı: .::_MasterTech_::. Böyle iyi tamam güzel harika onlarında olsun ama ea nın yaptığı gibi yapmasınlar.Açıkçası ben sadece steam olmasını isterim.Bu tür bölünmeler vs hoşuma gitmiyor.Gene CD projekt oyunlarını steam da görüceksek sorun yok.
haklısın ama gog'un açılımı good old games, yani steamde bulamayacağın bir sürü eski süper oyun var, en büyük artısı da mühendisleri sayesinde bu oyunların hepsi windows 7de çalışabiliyor. ve çok güzel kampanyalarla müşteriyi mutlu etmeyi biliyorlar. botanicula almıştım the witcher enhanced edition ve machinarium'u bedavaya vermişlerdi. gog'un steam dışında diğerlerinden büyük farkı var gözümde :)

.::_MasterTech_::.

30.5.2012 22:13:18

0
Böyle iyi tamam güzel harika onlarında olsun ama ea nın yaptığı gibi yapmasınlar.Açıkçası ben sadece steam olmasını isterim.Bu tür bölünmeler vs hoşuma gitmiyor.Gene CD projekt oyunlarını steam da görüceksek sorun yok.

pelerinli

30.5.2012 22:12:10

0
Şu adamları aşırı takdir ediyorum.

BSC Misafiri

30.5.2012 21:42:55

0
Böyle giderse her oyun firması dijital oyun satış platformu kuracak ve biz onların hızına yetişememeye başlayacağız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız