Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodborne'un Hileli Eşya Edinme Hatası Düzeltildi


    Bloodborne'un 1.02 güncellemesi yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte oyundaki önemli bir hata ortadan kalktı. Bazı oyuncular hileli yoldan (çakıl taşlarını kullanarak) eşyalarının sayısını arttırıyorlardı. Oyundaki bu hata 1.02 güncellemesiyle giderildi.
 
   Bu güncellemenin Forbidden Woods'u online co-op oynadığımızda ortaya çıkan Lunarium anahtarını elde edememe hatasını da giderdiği belirtiliyor. Ayrıca oyunun performansında da iyileştirilmeler yapılıyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak hardcoregamer Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Sony, Yeni Cihazıyla PlayStation 4 Deneyiminizi Su Altına Taşıyor (!) World of Tanks'ta Tanklar Aya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EyesNight

1.4.2015 17:15:43

0
Bu hatanın ekmeğini yiyenler şimdi çok üzgün :)

silverygt

1.4.2015 13:59:16

+1
yukleme ekranlarindaki bekleme suresini azaltan guncellemeyide yayinlasinlar artik. Bu kadar yogun öldügün bir oyunda bekleme sureleri bu kadar uzun olmamali

kav1nsky

1.4.2015 13:40:34

+1
Oyunlar artık eskisi gibi değil. Daha karmaşık ve uzun kod satırlarından oluşuyorlar. Bug v.s. olmaması imkansız bir şey. Önemli olan yapımcı ekibin bugları ne kadar sürede giderebildiğidir.

Megathrone26

1.4.2015 12:30:49

0
Loading süreleri düzeldi mi? çok uzun ya zaten defalarca ölüyosun bi de loadingler uzun olunca işkence oluyor düzeldi mi bu sorun?

Trapdoor

1.4.2015 12:30:11

+1
Benim anlamadığım bir nokta var. Son zamanlarda oyunlarda çok basit hatalar çıktınran sonra son kullanıcılar tarafından tespit ediliyor. Benim bildiğim oyun nihayii sürümüne geldiğinde bir test ekibi tarafından oynanıp test edilir ve bulunan hatalar nerede nasıl bulunduğuna dair yapımcı firmaya gönderilmek üzere not edilir. Nasıl oluyor da bunun gibi hatalar gözden kaçabiliyor hayret.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız