Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks'ta Tanklar Aya Çıktı

 
     Wargaming 1 Nisan Şaka Günü’nün şerefine World of Tanks’in konsol versiyonuna geçici bir “Ay” modu ve “Moon River” isimli özel bir harita ekleneceğini açıkladı. 3-4 Nisan’dan 5-6 Nisan’a kadar oyuna giriş yapanlar ay haritasına ışınlanarak burada kozmik lazerlerle kırana kırana savaşlar yapacaklar.
 
   3-4 Nisan’da her tankçının garajında M-24 Chaffee’nin Ay savaşlarına özel versiyonu yer alacak ve bu tankla oyuncular, Moon River’ın kraterlerle kaplı yüzeyinde birbirleriyle kapışacaklar. Üstelik Dünyanın 6’da 1’i oranındaki yer çekimi sayesinde bu koca araçlar savaşırken Ayın dev kanyonları üzerinde havada süzülerek ilerliyor ve engebeli arazide sıçrayıp hoplayarak ateş ediyor olacak.
 
   Elbette dünya dışına yapılan bir yolculuktan söz ediyorsak ileri teknoloji içeren silahlardan bahsetmeden olmaz. Bu yüzden M-24’ün standart topları yerini kolayca kurulabilen ve savaş sırasında hızla üç el ateş edebilen lazer ateşleyicilerine bırakıyor. Tankçılar, yılın en “şakacı” gününün şerefine hazırlanan “Ay” modunda, yer çekimine meydan okuyan kıyasıya savaşlara hazır mısınız?
 
    Bu mod Xbox One ve Xbox 360 oyuncuları için Türkiye saatiyle 3 Nisan saat 20:00'de başlayacak ve 6 Nisan  09:59'da bitecek.
 
Basın Bülteni

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Strateji World of Tanks mmo f2p
Bloodborne'un Hileli Eşya Edinme Hatası Düzeltildi Silent Hills(P.T.)'in Resmi Sitesinden Kojima Productions Logosu Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.4.2015 17:55:38

+1
Oyunun ana platformunu es geçip dandik bir konsola özel içerik çıkarmak? Pc oyuncuları bunun karşılığında ne yapacaklar merak ediyorum doğrusu.

AlpKhanate

1.4.2015 15:47:51

0
Pc?

Vl.Murad

1.4.2015 14:51:23

0
Uzun zaman olmuştu girmeyeli, bi bakarız...

tango606

1.4.2015 14:40:49

+1
iyi hoşda oyun xbox one a ne zaman çıktı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız