Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare MMO Oyuncularını Hafife Almış


    MMO piyasasını yakından takip edenlerin bileceği üzere geçtiğimiz sene çıkışını yapan Star Wars: The Old Republic, kısır içeriğiyle birlikte çabucak aşağılara inivermişti. BioWare yönetmenlerinden James Ohlen, SWTOR'un çıkış dönemi adına GDC'de konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Ohlen, "Çıkış döneminde bazı riskler aldık doğru fakat durum beklediğimizden daha kötüsüyle sonuçlandı. Çıkış döneminin en kötü bölümü, oyuncuların içeriği çok hızlı bir şekilde tüketmesiydi. Biz 180 saatlik içeriğin oyunculara 5 ay yeteceğini sanmıştık. Fakat oyuncular SWTOR'u haftada ortalama 40 saat oynadılar." sözlerini söyledi. Ohlen'in belirttiklerine göre bazı oyuncular 40 saatle de yetinmemiş, haftada 120 saate kadar çıkmışlar.
 
    Ne diyelim, BioWare'in MMO 'bağımlılarıyla' tanışma faslı böylelikle gerçekleşmiş oldu. Tabii olan, Star Wars: The Old Republic'in boşa harcanan potansiyeline oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
AMD: Sony'e Nvidia'nın Sunamadığı Donanımı Sunduk Frostbite 3 de Wii U'yu Es Geçecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2013 00:30:34

0
yani mmo cular 'PSİKOPAT' TIRLAR (METİN 2 DEN BAHSETMİYORUM :D) yani gece gündüz kasarlar onun için hafife alınmaması gereken bi gruptu yazık olmuş D:

Sulu Çor Kağan

30.3.2013 23:31:45

0
Oyun aslında benim gibi SW fanları için güzel, yani ben free user olarak girip singleplayer oynar gibi oynuyorum. Ama işin MMO kısmına gelince tabi ki yetersiz. Orasına bir şey diyemem. Misal ben bütün diyalogları vs okuyorum oyunda. Bir nevi KOTOR 3 yerine geçti oyun benim için. Şu oyun ya da isim diyelim Blizzard'ın eline emanet edilmiş olsaydı sonuçları hayal bile edemezdik inanın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız