Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banished'a Mod Desteği Geliyor


    Geçtiğimiz Şubat ayında çıkışını yapan bağımsız yapımcı oyunu Banished oldukça beğenilmişti. Bir şehir yönetme simülasyonu olan Banished için mod desteğinin duyurusu yapıldı. Oyunun resmi blog sayfası üzerinden duyuru yapan Shining Rock ekibi, Banished'a önümüzdeki dönemde mod desteğinin geleceğini açıkladı. Şu an için bu yenilik adına bir tarih verilmiş değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
simülasyon strateji Şehir İnşa Etme PC Bağımsız
The Elder Scrolls Online Kampanyada! Söylenti: GTA V ve CoD: Advanced Warfare Gibi Oyunlar Mantle Desteğiyle Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.7.2014 21:58:52

0
Eski beast and bumpkings oyununu biraz daha geliştirmişler. Evlerin oluşması,insanların yaşlanması,yiyecek olayı(beast and bumpkings te açlıktan ölmüyorlardı ama), hemen hemen aynı. O oyunda güzel,buda fena değil. Biyerden sonra sıkıyor. Elemanlara yiyecek yetmiyor,durup dururken nufus azalmaya başlıyor vs..

OldGamers86

11.7.2014 08:07:15

0
Oyunun aşırı zor olması çekiyor insanları. Aç kalıyor ölüyorlar, balık tutarken suda boğulup ölüyorlar, hastalanıp ölüyorlar...

BSC Misafiri

10.7.2014 22:31:33

0
En sevindiğim haberlereden birisi oldu bugün Gerçekten kaliteli bir oyun bu. Oyun boyutuna göre kesinlikle kalite akiyor. Eğer deneme firsati bulmadiysaniz steam'dan çok uygun fiyata alabilirsiniz.

FOX-BytkN

10.7.2014 19:13:59

0
Bir oyuna mod desteği gelirse o oyunun oynanabilirlik süresi kesinlikle artıyor ve heleki bu oyun single player bi oyunda oyunun normal oynanış süresinin katlandıgını görebiliyoruz. Gerçekten çok güzel bir haber böyle bir oyun için, umarım en kısa zamanda gelir mod desteği.

musAKka

10.7.2014 16:54:09

0
Çok güzel bir haber. Oyunda bir yerden sonra hep aynı şeyleri yapıyorduk. Modlarla zenginleşeceğini umuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Banished
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız