Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco, Simülasyon Oyunu Park Beyond için Yeni Fragman Yayınladı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Limbic Entertainment, eğlence temalı park yönetim oyunu Park Beyond için yeni fragman yayınlandı. Fragmanda, işinizi ve düzeninizi alt etmeye çalışan karakterlerin yaptıkları ve bunlara oyuncuların nasıl dikkat etmesi gerektiğini gösteren sekanslar yer alıyor.
 
Eğlence temalı simülasyon yönetim oyunu bu yıl geliyor
 
 
 
Park Beyond, kolay ve anlaşılır kontroller ile hikâye modunu biz oyun severlere sunmaya hazırlanıyor. Bu oyunda büyük bir bölge kuracak, yöneticiliğin esaslarını öğrenecek ve yeni araçların - yapıların kilidini açabileceğiz. Oyun içerisinde daha önce tanık olmadığımız makineler bulunacak. Bunun yanı sıra hız trenleri de yer alacak.
 
Oyunda temel amacımız bir lunapark inşa etmek olacak ve bu lunaparka sürekli olarak müşteri çekmemiz gerekecek. Yapacağımız ve kuracağımız eğlence araçlarının seçimi tamamen bize ait olacak ve yönetim ellerimizde şekillenecek. Oyunculara geniş özgürlükler sunan bu yapımda renkli görseller de ilgi çekecek. 
 
Park Beyond, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon park yönetim
Atomic Heart'tan Büyük Hamle: Konsollarda 4K 60FPS Çalışacak! PowerWash Simulator'a Croft Malikanesi Geliyor: Ücretsiz Tomb Raider Paketi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Park Beyond
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız