Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar: Frontiers of Pandora için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora için resmi hikaye fragmanı yayınlandı. Yeni fragman hem oyun içi ortamları hem karakterleri hem de hikayenin bir parçasını bizlere aktarıyor.
 
Avatar: Frontiers of Pandora yakında geliyor
 
 
 
Oyuncular tarafından beklenen oyunlar arasında yer alan Avatar: Frontiers of Pandora bizlere açık bir Avatar dünyasını sunmayı hedefliyor. Oyunda RDA olarak bilinen ve insanları askerleştiren bir şirket tarafından kaçırılıyor akabinde buradaki on beş yılın ardından özgürlüğümüzü kavuşuyoruz. 
 
Özgürlüğümüze kavuşmanın ardından doğduğumuz yere doğru geliyor ve artık buralarda kendini yabancı olarak görüyorsun. Bir yandan buraya alışmak diğer yandan ise geçmişe dönük bağlantıları ortaya çıkarmak için adım attığınız bu yolda Pandora'yı RDA'dan korumak durumunda kalıyorsunuz. Temel hedef bunun etrafında dönüyor.
 
Oyunda Far Cry serisinden aşina olduğumuz bir yapı bizleri bekliyor. Kullanabileceğimiz çeşitli silahlar yer alıyor ve bu çeşit çeşit silahlarda farklı düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PC (Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için geliyor.
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Final Fantasy VII Remake için Yeni Satış Rekoru: 7 Milyon! Beklenen Oyun Marvel’s Spider-Man 2 için İki Yeni Fragman Yayınlandı

Sarohan

15.9.2023 14:03:08

0
Fena geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız