Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen Oyun Marvel’s Spider-Man 2 için İki Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, beklenen oyun Marvel's Spider-Man 2 için iki yeni fragman yayınladı. İlk fragman hem Brooklyn hem de Queens'i içeren genişletilmiş New York şehrini diğer fragman ise Digital Deluxe Edition içeriğini tanıtıyor.
 
Fragman içerisinde daha fazla detay yer alıyor
 
 
 
Yayınlanan yeni fragmanlar içerisinde Yaratıcı Yönetmen Bryan Intihar, ilk Örümcek Adam oyunundan bu yana oyunu geliştirme yöntemlerinden bahsediyor. Ayrıca genişletilmiş New York şehrine derinlemesine bir bakış sunuyor. Oyunda yeni yerler, güncellenmiş keşif içeriği, heyecan verici aksiyonlar, karakterler arasında neredeyse anında geçiş ve daha fazlası yer alıyor.
 
Marvel's Spider-Man 2'de New York şehrinin boyutu neredeyse iki katına çıkıyor. Oyunda Doğu Nehri'nin ötesine geçerek Queens ve Brooklyn'deki simgesel yapıların üzerinde sallanıp süzülebiliyorsunuz. Ek olarak oyun içerisinde dolu dolu hikaye görevleri, yan görevler ve şehir aktiviteleriyle karşılaşabiliyorsunuz. 
 
Geldiğimiz noktada Mayıs ayında 10 özel Spidey kostümü, Fotoğraf Modu öğeleri ve 2 Beceri Puanı'nı içeren Marvel's Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition duyurulmuştu. 
 
Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim'de PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
New York fragmanı
 
 
 
Deluxe Edition fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Avatar: Frontiers of Pandora için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Tomb Raider I-II-III Remastered Duyuruldu: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2023 15:02:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Harika görünüyor.Sony gene herzamanki gibi boş konuşmuyor Oyun üretiyor.Sanki Ms sanırsın her ay ortaya şaheser atıyor Nintendonun Zeldası bile 5 yılda bir geliyor.Kalkıpta Sony yüklenmelerini anlamıyorum.Simdiye kadar çıkardıkları Oyun adetleri ortada.Kaliteli bir Oyun yapmak basit değiliki gene yapıyormu yapıyor neticeye hakikate bakmak gerek.Dahada yolda Wolverine yapıyrolar Ghost of Tsushima 2 yi yapıyorlar Last of Ous 3 yapılıyordur herkes konuşuyor Sony icraat yapıyor bu yüzdenden seviyorum şu anda benim için en kaliteli Oyun markası Ps bundan iyisini yapan çıkarsa yaptı derim ama yok.
hocam elbette ps kaliteli bir marka. ama eleştirdiğim şey risk almamaları. yani ps1-ps2 dönemi gibi sürekli yeni fikirler yeni oyunlar fışkırmıyor. her oyunları birbirine benziyor. özgün, yeni oyunlar görmek istiyorum ama yapmıyorlar işte.

BSC Misafiri

16.9.2023 10:28:35

0
Tabiki biliyoruz PC daha üstün daha güçlüsü varsa ne mutlu sana...Zaten bu devirde PS5 almanın mantığı yok..

encuni

16.9.2023 03:46:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble İlk oyunla ilgili ısrarla fragman bile izlemeyip, PS4'te oynamayıp bekleyip PC'de 2K oynadığıma memnun kaldım. Sabrın sonu kaliteli selamet oldu. Bunda da bekleyeceğim, çöp series x ya da çöp station'larda oynamak yerine.
peki bunu yazmanın anlamı nedir

Babblebabble

15.9.2023 23:47:03

+2
İlk oyunla ilgili ısrarla fragman bile izlemeyip, PS4'te oynamayıp bekleyip PC'de 2K oynadığıma memnun kaldım. Sabrın sonu kaliteli selamet oldu. Bunda da bekleyeceğim, çöp series x ya da çöp station'larda oynamak yerine.

aykut291

15.9.2023 15:11:27

+6
Harika görünüyor.Sony gene herzamanki gibi boş konuşmuyor Oyun üretiyor.Sanki Ms sanırsın her ay ortaya şaheser atıyor Nintendonun Zeldası bile 5 yılda bir geliyor.Kalkıpta Sony yüklenmelerini anlamıyorum.Simdiye kadar çıkardıkları Oyun adetleri ortada.Kaliteli bir Oyun yapmak basit değiliki gene yapıyormu yapıyor neticeye hakikate bakmak gerek.Dahada yolda Wolverine yapıyrolar Ghost of Tsushima 2 yi yapıyorlar Last of Ous 3 yapılıyordur herkes konuşuyor Sony icraat yapıyor bu yüzdenden seviyorum şu anda benim için en kaliteli Oyun markası Ps bundan iyisini yapan çıkarsa yaptı derim ama yok.

dijitalcoach

15.9.2023 14:28:30

0
Ps5 tam hayal kırıklığı ya kaç yıl oldu hala keyif vermiyor oyunlar konusunda. Sanırım ps6 için çoğu yapım geri gelecek lou, god of war, unchated hepsini yeni hikayelerle getirecekler böyle giderse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız