Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Unity'nin Karakter Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Sizlerle


      Assassin's Creed serisinin yeni nesil oyunu Assassin's Creed Unity oyun meraklılarının sabırsızlıkla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Yapımcı ekip Ubisoft geçtiğimiz günlerde oyundaki karakterleri ve bu karakterleri seslendiren aktörleri tanıtan bir video paylaştı.
 
      Paylaşılan videoda ana karakterimiz Arno'dan onun çocukluk aşkı Elise'e kadar pek çok karakter hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Call of Duty: Advanced Warfare'ın Sistem Gereksinimleri Çok Yakında Oyuncularla Paylaşılacak Dragon Age: Inquisition'ın Ser Karakteri Cassandra ile Tanışın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.10.2014 19:30:59

0
Sevgili Talha abi ve Tunahan Abi. Inanin hic art niyetim yok. Bazi haber kaynaklari Xbox eylul ayinda daha fazla satti demisti. Ama NPD Group aciklamalarinda PS4 yeniden hemde neredeyse 3 kat fazla sattigini aciklamis Eylul ayi icin. Ayrica Nintendo Wii U satislarida cok artmis. Haberini yapmadiniz duzenli olarak her ay yapiyordunuz bu ayi atladiniz sebebini ogrenebilirmiyim? Cok uzunca detayli haberler var rakamlar falan anlamak cok guc. Kafa, karisti gercekten haberini yaparsaniz cok memnun oluruz.

Birini Sevdim

19.10.2014 18:57:13

0
diğer dil seçeneklerindeki elemanlar nerde?

BSC Misafiri

19.10.2014 16:45:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tarihde daha az bilinen birisi Napoleon Bonaparte :D ubi'de çalışanların neden böyle olduklarını anlıyorum artık
Napoleon Bonaparte'a öyle derken şunu kast ediyor onun hayatı o kadar geniş ve karmaşık ki kimse tam detaylı olarak bilmiyor az biraz bilgi sahibi herkes biz onun hayatını daha anlaşılır bi şekilde anlatacağız diyorlar.

Repercussion

19.10.2014 15:26:22

+3
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII tarihde daha az bilinen birisi Napoleon Bonaparte :D ubi'de çalışanların neden böyle olduklarını anlıyorum artık
Aslında orada "tarihte az bilinen" değil de "o zamanlar az tanınan" diyor. Zaten Fransız İhtilali sırasında Napoleon pek tanınan biri değil gerçekten de.

IIWorldLifeII

19.10.2014 07:43:50

0
tarihde daha az bilinen birisi Napoleon Bonaparte :D ubi'de çalışanların neden böyle olduklarını anlıyorum artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız