Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'ın Ser Karakteri Cassandra ile Tanışın


       RPG hayranlarının büyük bir merakla beklediği yeni Dragon Age oyunu Dragon Age: Inquisition bildiğiniz gibi önümüzdeki ay oyuncularla buluşacak. Yapımcı ekip Bioware oyunda bulunan karakter Cassandra karakteri için yeni bir video paylaştı.
 
      Paylaşılan bu videoda Cassandra'yı seslendiren aktör Miranda Raison, Cassandra hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor. Raison'a göre Cassasandra çok sert bir karakter olsa da önceki oyunlara nazaran insan ilişkileri konusunda daha iyi. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Assassin's Creed Unity'nin Karakter Videosu Türkçe Altyazılı Olarak Sizlerle Deep Down'ın Geliştirilme Sürecinde "Deneme Yanılma" Sürecine Girildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

REV0

19.10.2014 18:58:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Oyun başlar başlamaz öldürmeyi yok etmeyi falan düşünüyorum. Olmadı mod ile onun yerine başka bir karakter skini koymayı falan ... O da olmadı oyunda ki bir berbere falan sokup saç baş bir şey takarız artık... Bir karakter ancak bu kadar itici olabilir. Zaten gösterilen her videoda şu stil ve tarzı, kafaya oturmayan kaskları gösterip gösterip duruyorlar. Sanki oyunda başka zırh ve eşya yokmuş gibi. Umarım hayal kırıklığı olmazda şöyle kaliteli bir rpg oynarız uzun bir aradan sonra.
Hayal kırıklığı ve EA ayrılmaz bir ikili uzun zamandır, çok fazla birşey beklememeni tavsiye ederim.

freshmind

19.10.2014 18:56:39

0
Oyun başlar başlamaz öldürmeyi yok etmeyi falan düşünüyorum. Olmadı mod ile onun yerine başka bir karakter skini koymayı falan ... O da olmadı oyunda ki bir berbere falan sokup saç baş bir şey takarız artık... Bir karakter ancak bu kadar itici olabilir. Zaten gösterilen her videoda şu stil ve tarzı, kafaya oturmayan kaskları gösterip gösterip duruyorlar. Sanki oyunda başka zırh ve eşya yokmuş gibi. Umarım hayal kırıklığı olmazda şöyle kaliteli bir rpg oynarız uzun bir aradan sonra.

BSC Misafiri

19.10.2014 16:45:27

-2
quote:

Orijinalden alıntı: thanatos2 1 psikopat daha far cry 4 teki kadından sonra
psikopatların sonu yok ki aq :D

Guest-8FB5351A6

19.10.2014 11:39:48

0
1 psikopat daha far cry 4 teki kadından sonra
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız