Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Unity için Gerçekçi Kumaş Fiziği Modu Yayınlandı: Rüzgar Efektli

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Unity için yeni bir mod yayınlandı. Sorunlu çıkış yapmasıyla bilinen oyun şu anda oyuncular tarafından oynanmaya devam ediliyor ve yeni modlarla beraberr geri dönüş yapılıyor. Yayınlanan yeni mod oyundaki kıyafetin / kumaşın fiziklerini düzeltiyor ve yanına rüzgar efektlerini ekliyor.
 
Karşılaştırma videosu yayınlandı
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Halzoid' tarafından oyunculara sunulan bu mod içerisinde geliştirilmiş kumaş fiziği yer alıyor. Bu fiziklerin nasıl olduğunu göstermek amacıyla karşılaştırma videosu yayınlayan geliştirici ek olarak rüzgar efektlerini de görebileceğimizi belirtiyor. Bu modun yalnızca kumaş fiziğine odaklandığını belirtelim.
 
Bu modu yüklemek için AnvilToolkit'i kullanmanız gerekiyor. Kurulum kılavuzuyla beraber karşımıza çıkan modun linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
AnvilToolkit (modun kurulması için gerekli program)
 
Karşılaştırma videosuna baktığımız zaman karakterimizin atlarken ve hareket ederken daha gerçekçi bir kumaş fiziğiyle beraber karşımıza çıktığını görebiliyoruz. 
 
Karşılaştırma videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Quake II Remastered mı Geliyor? Kore'de Derecelendirildi! Unreal Engine 5 için Tropikal Ormanlara Adım Atabileceğiniz Demo Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Question-X

24.6.2023 10:30:52

0
Unity e herkes vıdı vıdı yapar ama günün sonunda gelmiş geçmiş en iyi AC oyunu.

Jer Aders

22.6.2023 21:16:45

0
Bugları yüzünden oyunun kalitesine çok büyük gölge düşmüştü ilk çıktığında. Ben oynayıp bitirmiştim ve kesinlikle değerinin sonrada anlaşılacağına emindim ve öyle de oldu. Şimdilerde YouTube da AC severler bu oyunu övüyor. Grafikleri de döneminin çok üstündeydi.En iyi parkur ve suikastçi mekanikleri de seride bu oyundadır. Ubi bir daha hiçbir zaman bunun üstünde AC yapamadı, zaten bundan sonra da Witcher 3'ün rüzgarına kapılıp yeni oyunlarını hep RPG yönünde yaptılar. Kesinlikle belgeseli çıkması gerekiyor potansiyeli büyük bir oyun nasıl batırılır diye aynı Anthem, Mass Effect Andromeda (tartışılır), Fallout 76, Cyberpunk 2077 (aslında birbirlerine çok benziyorlar çıkış noktalarında) ve daha nice bahtsız oyun gibi. Bütün bu oyunlar olabilecek potansiyellerinin altlarında kaldılar.

Sarohan

22.6.2023 19:37:52

0
Her türlü şimdiki tırt AC oyunlarından daha iyi. Bunun üstüne gitmeliydi ubizort. Ama nerede o kafa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız