Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Unity Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey (Video)

 
    Ubisoft, Assassin's Creed Unity için ders niteliğinde bir video yayılandı. Bu 101 adlı videoda önce karakter özelleştirmeniz, Paris sokakları, co-op modu, oyunun hikayesi, zaman bozulması ve diğer yan özellikler sırayla anlatılıyor. Yani kısacak Asssassin's Creed Unity hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu videodan öğrenebilirsiniz.

    Bu videodan da belirtilenlere göre; oyunda sık sık zaman bozulmasına maruz kalacağız. Yani Fransız ihtilalini anlatan bir oyunda ve Paris'e döndüğümüz bir Assassin's Creed'de Eyfel Kulesine tırmanmadan da geçemezdik. Sağolsun Ubisoft bu durumu çok iyi bir senaryo ile düşünmüş. Şu an sadece tahmini olarak belirtmek isterim ki zaman bozulmasında 2. Dünya Savaşına gidebilir, bir sonraki Assassin's Creed ile ilgili ipuçları bulabiliriz belki de (sadece kendi düşüncelerim).

     Oyuna başlamadan önce aşağıdaki 7 dakikalık videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz. Assassin's Creed Unity, önümüzdeki hafta PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Bethesda, Fallout: Shadow of Boston'u Yalanladı Halo: Master Chief Collection'ın Çıkış Videosu Oldukça Etkileyici
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ferdi3312

6.11.2014 17:11:27

0
Ubi bizi üzme

BSC Misafiri

6.11.2014 10:53:33

+1
Yazar arkadaş tahminimce ikinci dünya savaşına gidebilir diyorsun ama zaten videoda kocaman 1944, işgal altındaki paris yazıyor. o tarihte başka bir savaşta paris işgal edildiyse bilemem tabi. Ayrıca bunun oyunda sadece bir yerde geçeceğini ima ediyor. sık sık değil yani. bir dahaki sefere videoyu baştan sona izlemeni tavsiye ederim.

kralkardes

6.11.2014 00:05:15

+1
Tayfun Kumaş, bu aralar kendi fikirlerini çok katıyorsun ve mükemmel oluyor. bir yerden bilgi almıyorsan tahminlerin tutuyor hep. klasik haber yerine sürekli böyle düşüncelerini gir lütfen. umarım bir sonraki oyun 2. dünya savaşı ve hitler zamanına gider.

michael01

5.11.2014 23:59:54

0
TR alt yazı bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız