Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Syndicate Ubisoft Store'da Ücretsiz Oldu!

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed: Syndicate, Ubisoft Store'da ücretsiz oldu. Oyunu 6 Aralık tarihine kadar ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.
 
Sanayi devrimi konu alınıyor 
 
 
 
Assassin's Creed: Syndicate oyununda genç ve gözüpek Suikastçı Jacob Frye olarak oynuyorsunuz. Oyunda becerilerinizi ilerleme hırsıyla ezilenlere yardımcı olmak için kullanıyorsunuz. Londra sokaklarına tekrar adalet getirmek için yer aldığınız yapımda fabrikada köle işçi olarak çalıştırılan çocukları kurtarmaktan, düşman teknelerinden değerli malları çalmaya kadar her şeyi yapıyorsunuz. 
 
Oyunda Londra'yı halk adına geri alabilmek için bir orduya ihtiyacınız oluyor. Başkenti Tapınakçıların elinden geri almak için bir çete lideri olarak kalenizi güçlendiriyor ve rakip çete üyelerini davanıza katılmaya davet ediyorsunuz. 
 
Oyunu ücretsiz olarak edinmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed Victory PC PS4 Xbox One
Silent Hill 2 Remake Projesine Ne Oldu? Ekipten Yeni Açıklama Destiny 2: The Final Shape Genişlemesi Ertelendi: İşte Yeni Tarih
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BuDuTR

29.11.2023 11:48:26

0
Frye kardeşleri sevmemek zordur. Karakterlere uygun görevler verirseniz oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Tarihi karakterler açısından da zengin bir oyun. Kraliçe Victoria, Karl Marx, Charles Darwin, Graham Bell, Charles Dickens, Florence Nightingale aklıma ilk gelenler. Parkur elementleri açısından Unity kadar iyi olmasa da serinin öne çıkan oyunlarından biridir. Tırı vırı: Günde birkaç fincan papatya çayı içmek faydalıdır. Stres, anksiyete ve uykusuzluk gibi durumların hafifletilmesine yardımcı olur.

Sarohan

29.11.2023 08:20:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Steam'de verse de Ubisoft Connect kurmak zorundasın ki, o yüzden Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından almak daha mantıklı.
Biz ne dedik? gelip aynı şeyi 1 saat sonra yazmanın amacı nedir?

BSC Misafiri

28.11.2023 21:38:00

0
Tıklayın oyuna açulıyo işte.Beğenmiyosan alma

BSC Misafiri

28.11.2023 11:12:54

0
Steam'de verse de Ubisoft Connect kurmak zorundasın ki, o yüzden Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından almak daha mantıklı.

Sarohan

28.11.2023 10:16:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Ver Steam'de de işte. Zorla cart launcher zort launcher kurdurtma.
Steam'den verse ne olacak? Oradan oynamak içinde kuracaksın.

Babblebabble

27.11.2023 21:05:43

+1
Ver Steam'de de işte. Zorla cart launcher zort launcher kurdurtma. Edit: Zorladığını unutmuşum, aynen. En azından bari seri tamamlanırdı bedavaya. Syndicate para verilecek gibi gelmedi hiç bana.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Syndicate
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız