Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anarchy Reigns'ten Senaryo Modu Ayrıntıları

Jack Cayman'ı Anarchy Reigns'te görmek sürpriz oldu
 
     Bayonetta, Vanquish ve Mad World gibi oyunları ile tanıdığımız Platinum Games'in yeni oyunu Anarchy Reigns'in senaryosuna ait ayrıntılar ortaya çıktı.
 
     Bu bilgilere göre oyunda karanlık taraf ve aydınlık taraf olacak. Aydınlık tarafın ana kahramanı Leo Victorian ve bu karaktere Nikolai-Sasha ikilisi eşlik edecek. Bu üç kişi Mad World'ten de tanıdığımız Jack Cayman'le karşılaşmak için senaryo boyunca ilerleyecekler.

      Karanlık tarafta bulunan Jack Cayman ise gizemli bir kadından gizli bir görev almıştır. Bu görevi tamamlamak için aydınlık tarafa doğru hareket ediyor ve aydınlık tarafı korumakla görevli Strike 1 adlı takımla karşılaşmaya hazırlanıyor.

     Online modları da bulunacak olan Anarchy Reigns'te Battle Royal adlı klasik death match modu ve Survival adlı 3 kişinin yapay zeka tarafından yönetilen düşmanlara karşı savaştığı bir co-op mod da bulunacak.

     Platinum Games'in ilk online oyunu olma özelliği taşıyan Anarchy Reigns firmanın diğer oyunları kadar ilgi çekmiyor, ama bu başarısız olacağı anlamına gelmez.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Aksiyon Online Platinum Games Sega PS3 Xbox 360
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 63 Milyon Kişi Günde 5 Milyon İOS Oyun İndiriyor

venom800

19.5.2011 11:14:21

0
Günümüzde artık eskisi kadar çok beat em up türünde oyun çıkmıyor ama öyle firmalar var ki o eski türün tüm özelliklerini günümüze güzel bir şekilde uyarlayabiliyorlar. Elbette bu türün doğasında olan bir şey var o da kendini tekrar eden oynayış. Önünüze tonla adam gelir ve siz onları türlü kombolarla yere yığarsınız, bölüm sonuna yaklaştığınız zaman da bir adet 'Bölüm Sonu Canavarı:)' ile karşılaşırsınız ve gerekli taktiği uygulayıp onun da hakkından gelirsiniz. Beat em up türü oyunlara karşı geçmişten gelen bir hayranlığınız varsa, bu türde bir oyun ile her karşılaştığınızda 'du bakayım bu oyunda sağ-sol taktiğini kullanabilecek miyim?' diye kendi kendinize soru yöneltiyorsanız arcade salonlarının tozunu yutmuşsunuz demektir:) Döneminin en iyi (belkide türünün en iyisi) beat em up oyunu olan Final Fight (nam-ı diğer Haggar:) gibi bir fenomen bir daha gelir mi bilemiyorum ama Anarchy Reigns gibi oyunları gördükçe gerçekten mutlu oluyorum. Benim gibi bu türe hayran olanlar için zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anarchy Reigns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız