Anarchy Reigns'ten Senaryo Modu Ayrıntıları

Alkan Adakaner

Jack Cayman'ı Anarchy Reigns'te görmek sürpriz oldu

 
     Bayonetta, Vanquish ve Mad World gibi oyunları ile tanıdığımız Platinum Games'in yeni oyunu Anarchy Reigns'in senaryosuna ait ayrıntılar ortaya çıktı.
 
     Bu bilgilere göre oyunda karanlık taraf ve aydınlık taraf olacak. Aydınlık tarafın ana kahramanı Leo Victorian ve bu karaktere Nikolai-Sasha ikilisi eşlik edecek. Bu üç kişi Mad World'ten de tanıdığımız Jack Cayman'le karşılaşmak için senaryo boyunca ilerleyecekler.

      Karanlık tarafta bulunan Jack Cayman ise gizemli bir kadından gizli bir görev almıştır. Bu görevi tamamlamak için aydınlık tarafa doğru hareket ediyor ve aydınlık tarafı korumakla görevli Strike 1 adlı takımla karşılaşmaya hazırlanıyor.

     Online modları da bulunacak olan Anarchy Reigns'te Battle Royal adlı klasik death match modu ve Survival adlı 3 kişinin yapay zeka tarafından yönetilen düşmanlara karşı savaştığı bir co-op mod da bulunacak.

     Platinum Games'in ilk online oyunu olma özelliği taşıyan Anarchy Reigns firmanın diğer oyunları kadar ilgi çekmiyor, ama bu başarısız olacağı anlamına gelmez.