Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4'ün Ücretsiz Güncellemesi Oyuna Yeni İçerikler Ekliyor


       Oyun dünyasına yön veren serilerden birisi olan The Sims'in dördüncü oyunu The Sims 4 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Geliştirici ekip, oyun için yayınladığı bu güncellemeyle birlikte The Sims 4'e yeni içerikler ekledi.
 
       Güncelleme oyuna  sporcu ve "bussiness" olmak üzere iki yeni meslek getiriyor. Buna ek olarak güncelleme süslenmiş yılbaşı ağacı, kazak gibi yılbaşı temalı bazı eşyalar ekliyor. Son olarak güncellemeyle birlikte The Sims 4'e oyundaki dilediğiniz iki eşyayı birleştirmenize olanak tanıyacak yeni  bir hile ekleniyor. Bu hileyi yapmak için hile konsoluna “bb.moveobjects” yazmanız yeterli. Güncellemeyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thesims.com the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Eğlenceli Yapım Sportsfriends'in PC Çıkış Tarihi Açıklandı Dying Light için İnteraktif Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.12.2014 20:39:52

-1
Bunu bie atabilir misiniz korsan kullananlar olarak :D

BSC Misafiri

17.12.2014 23:02:12

+1
3 oyundan sonra 4. seriyle mahfetmiş seridir. Elimde 3 olmasına rağmen 2 oynarım çünkü bir sims oyunu. Sims 4 ise sadece ismen sims oyunu anlayana

Fuusrodah

17.12.2014 22:24:53

+1
Yok yok.. Maalesef bu sims olmadı EA, bu sims olmadı maxis. İlk 3 oyunun tadını alamadım. Aldığıma pişman oluğum ilk sims. Üşüyoruz Will Wright başkan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız