Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, Hypixel Studios'u Satın Aldı

 
League of Legends geliştiricisi ve yayıncısı Riot Games, Hytale geliştiricisi Hypixel Studios'u bünyesine kattığını duyurdu.

Hypixel Studios mevcut yapısını koruyacak ve aynı zamanda Kuzey İrlanda'daki Londonderry şehrinde kalıcı bir ofis açacak. Bu ofis idare departmanı ve kalite kontrol görevini üstlenecek. 
 
Riot Games başkanı Dylan Jadeja konu ile ilgili olarak, "Hypixel Studios'u birkaç yıldır tanıyoruz ve çığır açan ve tür belirleyici bir deneyim sunmaya adamış tutkulu bir stüdyo olmalarıyla en başından bu yana desteklemeyi istediğimiz türden bir vizyona sahipler." dedi.
 
Hypixel Studios'un Minecraft benzeri oyunu Hytale 2021 yılında PC için çıkacak. Beta testine 2.5 milyondan fazla kayıt yapıldı. 
 
Oyunun duyuru fragmanı 55 milyondan fazla izlenildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia Epic Games Store'da Ücretsiz Gamescom 2020 Fiziksel Etkinlik İptal Edildi, Dijital Olarak Düzenlenecek

lamuarte

17.4.2020 01:29:04

0
Hypixel'in yaratıcılığı ve yaptığı savaş hissiyatı vs. iyiymiş ama umarım lol evreninde çıkaracakları oyun minecraft grafiklerinde olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız