Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rick & Morty Yapımcısı Yeni Bir Sanal Gerçeklik Oyunu Üzerinde Çalışıyor


       Özellikle Rick and Morty adlı çizgi serisinin yaratıcısı olarak tanınan Justin Roiland, oyun sektörüne adım atıyor. Roiland, PC Gamer'a verdiği röportajda yeni bir sanal gerçeklik oyunu üzerinde çalıştığını dile getirdi.
    
        Yapımcının geliştireceği yapım HTC Vive'a özel olacak. Şimdilik oyun hakkında çok fazla detaylara sahip olmasak da Roiland, farklı fikirleri ve konseptleri değerlendirdiğini dile getiriyor. Başarılı çizgi seri Rick and Morty'nin yapımcısının The Stanley Parable gibi başarılı bir oyun üzerinde çalışan William Pugh ile ortak olduğunun altını çizelim.
 
       Bakalım bu projenin altından nasıl bir oyun çıkacak? Son olarak Rick and Morty yapımcısının Dota 2 için bir ses paketi hazırladığını hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com Valve HTC HTC Vive Vive SteamVR
1997 Yapımı Oddworld: Abe's Oddysee Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz (Güncellendi) Lionhead: "Fable 4 Üzerinde Çalışmıyoruz, Önceliğimiz Fable Legends'ta"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

StrangerLovely

24.9.2015 18:49:56

0
Şu an piyasada bu diziyi geçebilecek bir yapım yok hatta tüm zamanların en iyi çizgi filmlerinde kafadan başa oynar. Tabii bunda iki yapımcısının payı çok büyük o yüzden beklenti yükseltilebilir bence bu oyun için.

WiiSmash

24.9.2015 16:27:53

0
vive'a özel olması kötü olmuş.

weNM

24.9.2015 14:01:18

+1
Röportajı PCGamer yapıyor kaynak olarak polygon'u gösteriyorsunuz, Logic(!)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HTC Vive
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız