Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 için 2.0 Adlı Büyük Güncelleme Geliyor: İşte Tarih

 
 
CD Projekt Red tarafından oyunculara sunulan açık dünya gelecek temalı aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni içerikler geliyor. Bu kapsamda ekip Phantom Liberty genişletmesini yayınlamadan önce 2.0 adlı yeni bir güncellemeyi getiriyor. Bu güncelleme oyunun oynanış şeklini değiştiriyor ve ücretsiz olarak sunuluyor.
 
2.0 güncellemesi oyunu bir hayli değiştiriyor 
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'ye büyük değişiklikler getirmeye hazırlanan 2.0 güncellemesi 21 Eylül'de oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Bu güncelleme halihazırda oyuna sahip olan herkes için ücretsiz. Beklenen güncelleme oyuna daha önce görülmemiş yeni beceri ağacını ve avantajları dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme sadece beceri ağacını değil aynı zamanda oyundaki polis sistemine de bir yenileme getiriyor. Böylece polisler artık güncellemeyle beraber daha kuralcı oluyor ve dünyaya düzen geliyor. Oyundaki suç faaliyetleri kapsamında polisler suçluların peşine düşüyor ve siberpsikozdan etkilenen kişiler hiçbir soru sorulmadan etkisiz hale getiriliyor.
 
Güncelleme 2.0 aynı zamanda araçlardan ateş etmenin yeni yollarını da sunuyor. Artık silahlarınızı motosikletlerinin arkasından, arabalarının ön camından veya yan camından kullanabiliyorsunuz.
 
Güncelleme fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Immortals of Aveum Beklentilerin Altında Kaldı: Geliştirici Sayısı Yarıya Düşürüldü Xbox Game Pass Abone Sayısı Ortaya Çıktı: Bir Hayli Fazla!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

19.9.2023 21:16:56

+2
Cyberpunk gayet keyif aldığım bir oyun olmasına rağmen, yeni içeriklerden daha çok oyun çıkmadan yok 'soğutucunuzu kontrol edin' yok 'oyunu açmadan dua edin' gibi itici açıklamalar sonunda bilgisayarım nasıl performans gösterecek ve ne geliştirmeler yaptılar görmek için merakla bekliyorum.

BSC Misafiri

19.9.2023 13:55:45

+3
geniş paketi çıkınca alacam pcde oynamıştım çok güzeldi umarım bu genişleme paketi de uzun sürer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız