Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmack, id Software'den Ayrılma Nedenini Açıkladı


     Bir süre önce id Software'den ayrılarak Oculus Rift projesine katılan John Carmack'ın bu kararı oldukça şaşırtıcı olmuştu. Carmack, Oculus Rift projesindeki geleceği gördüğü için ayrılık kararı aldığını açıklamıştı. Şimdi işin detayları da ortaya çıktı.
 
     Carmack'ın açıklamalarına göre Oculus Rift'in yapımcıları ile sözleşme imzaladığı sırada hala id Software'in bir üyesiymiş. id Software'in bağlı olduğu Zenimax'e Oculus Rift'in Doom 4 ve Wolfenstein: The New Order gibi oyunlarda kullanılması için teklif götüren Carmack reddedilince id Software ile olan sözleşmesini yenilememiş.

    id Software lisanslı oyunlarda Oculus Rift'in kullanılmasının herkesin yararına olacağını ve büyük bir kazanç sağlayacaklarını düşünen Carmack'ın kalbi kırık görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Dragon Age: Inquisition'dan Bir Pre-Alpha Görsel Batman Arkham'ın Animasyon Filmi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.2.2014 18:06:28

0
Valve e geç John

sniper23

5.2.2014 17:39:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Halbuki kaç senelik half life 2'de OCVR çalışıyor fuarda görmüştük.Bence carmack valve'e katılsa gabe ile muhteşem bir ikili olur.Her çıkan valve oyunundada mesela half life 3'te OCVR desteği olsa yemede yanında yat.
Ve buda başka bir hayaldi ...

EmuMaster

5.2.2014 10:16:31

0
Halbuki kaç senelik half life 2'de OCVR çalışıyor fuarda görmüştük.Bence carmack valve'e katılsa gabe ile muhteşem bir ikili olur.Her çıkan valve oyunundada mesela half life 3'te OCVR desteği olsa yemede yanında yat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız