Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus VR Kurucusu, Oyunların Tek Bir VR Kaska Özel Olmasında Sakınca Görmüyor

 
     Geçtiğimiz hafta VR teknolojisi hakkında konuşan Gabe Newell bu alanda platforma özel oyunların iyi bir fikir olmadığını belirtmişti. Ancak görünüşe göre Oculus VR'in kurucusu Palmer Luckey öyle düşünmüyor.
 
     VR firmalarının kendi cihazlarına özel oyunları piyasada görmenin şaşırtıcı bir durum olmayacağını savunan Luckey, The Oculus Studio'nun Oculus'a özel çalışmalarını buna örnek gösterdi. Bazı durumlarda oyun yapımcılarının kendilerine geldiğini ve oyunlarını tamamlamak veya daha iyi hale getirmek için yardım istediklerini söyleyen Luckey "Bu gibi zamanlarda geliştiricilere oyun yapmayı bırakın demek olmaz. Elbette yardımcı oluyoruz. Bunun karşılığında da kendilerinden oyunun ilk olarak Oculus platformunda deneyim edilebilmesini istiyoruz. Kimseye yalnızca bize oyun geliştirin, diğer platformlara oyun çıkarmayın deme gibi bir durumumuz yok" dedi.
 
     Görünüşe göre tıpkı konsollarda olduğu gibi VR cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte platforma özel oyunlar ve performans karşılaştırmaları gündemi meşgul edeceğe benziyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Conan Exiles için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Overwatch'un Yeni Güncellemesi Konsollara Özel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

28.6.2016 01:18:07

+2
Palmer yavrum ayi gibi olmuşun layn, Az biraz hot dog u azalt olm bu yasta ne o dot göbek. Bu arada sana kotu bi haberim var. VR anlamin da ilk adimi siz atmis olabilirsiniz ama devamini getiremediniz getiremeyeceksiniz de. Oculus Stutio yilda kac exc vr oyunu cikarabilir ki ? 3-5 ? Ama bak sony ekimde cikis oyunu olarak milletin onune 50 exc oyun koycak ? Ve ayrica NEO ile VR deneyimi neredese HTC ve OCULUS kadar kaliteli bir deneyim sunacak üstelik tum gerekenler için (neo+VR+Camera+2 MOve contrller) her seyin dahil olduğu BUNDLE paketlerinin 900 eurodan satisa cikacagi konuşuluyor. Neo cikmasaydi belki bi sansiniz olabilirdi ancak simdi cibir VR nizi oculus için 600 Euro HTC için 800-900 Euro ya kim naapsin sizi. Hot dog yemeden arta kalan zamanlarinda cevaplarsan seviniriz bu sorulari.

BSC Misafiri

27.6.2016 23:00:08

0
VR balonu patlamasına gerisayım ....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız