Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor

 
 
Türkçe dil desteği ile beraber hayatta kalma nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunan Hunt: Showdown için yeni bir gelişme yaşanıyor. Crytek stüdyosu tarafından piyasaya sürülen bu yapım önümüzdeki süreçte PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına artık destek sunmayacak.
 
PS4 ve Xbox One'da oyun oynanamayacak
 
 
 
Crytek, Hunt: Showdown için son nesil konsol desteğini bu yaz bırakacak. Bu süreçte oyunculara  güncel nesil sürümlere yükseltme şansı sunulacak ve hem konsollarda hem de PC'de yeni bir harita ve performans iyileştirmeleri eklenecek.
 
Hunt serisinin genel müdürü David Fifield yeni bir geliştirici günlüğü güncellemesinde Crytek'in oyunla ilgili planlarını detaylandırdı ve bu kapsamda “CryEngine 5.11 güncellememiz 15 Ağustos 2024'te yayınlanacak. Dolayısıyla oyun için yepyeni bir çağ başlayacak” ifadelerini kullandı.
 
Geldiğimiz noktada kısaca PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında belirtilen güncellemeden sonra eski nesil konsollarda oyunu artık oynayamayacaksınız ve yükseltme yapmanız gerekecek. Eğer yeni sürüme geçmeye karar verirseniz, oyuncu hesabınız, ek paketleriniz, donanımlarınız ve daha fazlası hiçbir ek ücret ödemeden yeni sürümlere aktarılacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız