alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ya oyundan ne anlarsınız oyun güzel ama siz gereksiz ayrıntılara fazla kafa takıyosunuz oyun gayet iyi ve güzel resident evilin bütün serilerini oynadım bence cok müthiş bi oyun sadece korku unsuru biraz eksik kalmı okadar
alıntı:Orijinalden alıntı: ZgodaN Bu oyuna kötü diyenler eski resident evil'i arayanlar . Baska bir isimde bir oyun olsaydı. Goty olurdu. Şiir gibi akıyor oyun. Ozellikle jake'in hikayesinde aksiyon ve heyecan tavan yapıyor. Mutlaka oynanması lazım. Bu neslin en güzel oyunlarından biri.
alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ? Çıkacak İşte [link=http://www.capcom-europe.com/games?pg=1&order=strTitle&ascdesc=asc&az=r]Capcom'un resmi sitesi[/link]nden alınmış ekran görüntüsü: Orijinal boyut için tıklatın Hmm sevindim valla :) Tam tarih belli mi peki ? Çıkış tarihini kırmızı ile çerçeve içine almıştım, görmedin mi? Çıkış tarihi 24 Mayıs 2013. Bir internete baktım bu oyun çıkmış pc ye zaten. Şuan indiriyorum. Resident evil revulation mayısta çıkacak.
alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ? Çıkacak İşte [link=http://www.capcom-europe.com/games?pg=1&order=strTitle&ascdesc=asc&az=r]Capcom'un resmi sitesi[/link]nden alınmış ekran görüntüsü: Orijinal boyut için tıklatın Hmm sevindim valla :) Tam tarih belli mi peki ? Çıkış tarihini kırmızı ile çerçeve içine almıştım, görmedin mi? Çıkış tarihi 24 Mayıs 2013.
alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ? Çıkacak İşte [link=http://www.capcom-europe.com/games?pg=1&order=strTitle&ascdesc=asc&az=r]Capcom'un resmi sitesi[/link]nden alınmış ekran görüntüsü: Orijinal boyut için tıklatın Hmm sevindim valla :) Tam tarih belli mi peki ?
alıntı:Orijinalden alıntı: ksfno1 alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ? Çıkacak İşte [link=http://www.capcom-europe.com/games?pg=1&order=strTitle&ascdesc=asc&az=r]Capcom'un resmi sitesi[/link]nden alınmış ekran görüntüsü: Orijinal boyut için tıklatın
alıntı:Orijinalden alıntı: Ellis60 Beyler bu oyun pc ye çıkmayack deniliyordu. Çıktı mi pc'ye de ?
alıntı:Orijinalden alıntı: evo_4 Oyuna 4.5 puan vermek harcanan emeğe hakarettir. En az 7 puanı hak ediyor. Bence oldukça da sağlam bir oyun.
alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafiriabi gözününüzü seveyim abartmayın, tamam korku değil ama ortaya çıkan ürünü bi sabrederek deneyin, size yemin ederim christe ilk 2 bölümü oynadıktan sonra oyunu bıraacaktım bu ne diye ama sabrettim eve oynadım ve başından kalkamadım, evet oyunun aksiyon öğelerinde eksiklikler olabilr mesela kamera açılları saçmalıyor QTE'ler normal zorluk seviyesnde en az bir kere öldürüyor bu yüzden oyunu easy de oynayın derim, ama onun dışında oyunun hikayesi felaket sarıyor sadece sabredin ve başından kalkmayın, ada bölümlerinden hiç umudum yoktu ama beni en çok eğlendiren ada bölümleri oldu şahsen evet oyun 90 lık değil ama en azından 75-80 arasını hakettiğini düşünüyorum, bu inceleme tamamen sadece 3ds oyunlarından anlayan başka bişi oynamayan talhanın incelemesi
alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafirioyundan korkuyorum ama yapısından deyil iyrençliğinden ya buda t virüsü gibi yayılırsa
alıntı:Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo hahaha bu forum valla komedi ya.Kardeşim dolu içerikten kastınız nedir açık açık yazar mısınız çok merak ettim.Eğer dolu içerikten kastınız aptalca quick time eventler ve 2-3 saatlik senaryoyu aptallıklarla uzatıp 10 saat yapan içeriklerse bırakın kalsın.Oyun uzun saatler sürüyor ama cod serisinin 5 saatte verebildiği muhteşem eğlenceyi bırakın vermeyi ucundan bile geçemiyor.Açıkçası bu inceleme sayesinde kimleri block layacağımı bir kez daha anladım.Belki yıllardır düşen kaliteyi kendi çapımda kendime göre arttırabilirim.
alıntı:Orijinalden alıntı: GoldPunch alıntı:Orijinalden alıntı: Key ne virüs müş arkadaş ya...cocukken oynardik yaşım 30 oldu neredeyse ama hala c virüsü t virüsü ile ugraşiiyoruz..cıvıgını çikartmayi cok iyi biliyorlar bazı seylerin ....ayrica bunun yeri burasimi adminlerimiz silmesinler simdi konunu senin Konu Video İncelemeler bölümünde. Sadece 5 farklı yere yansıtılıyor. Problem yok.
alıntı:Orijinalden alıntı: Key ne virüs müş arkadaş ya...cocukken oynardik yaşım 30 oldu neredeyse ama hala c virüsü t virüsü ile ugraşiiyoruz..cıvıgını çikartmayi cok iyi biliyorlar bazı seylerin ....ayrica bunun yeri burasimi adminlerimiz silmesinler simdi konunu senin
alıntı:Orijinalden alıntı: poweredbygkn Arkadaşlar seriyi ilk oyundan beri oynayan biriyim. serinin ilk 3 oyunu efsaneydi. Hatta en iyisi 2'ydi. Ancak şunu unutmayın ki o oyunlardan bu yana uzun zaman geçti. O dönemlerdeki oyun piyasası, oyuncu portföyü artık yok. Tek amaç ticari kaygı. Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki sanki tüm eski seriler üzerlerine birşeyler koyarak ilerliyor. Resident Evil'in muadili konumundaki Silent Hill'e bakın. O da eski havasından uzak. Resident Evil 6 özeline bakarsanız ise tamam eleştirileri hak ediyor ama çöp de demek biraz insafsızlık. Oyunun sahip olduğu tüm dolu içeriği başka bir oyun size sunsaydı puanları 7 den aşağı olmazdı. Ben inceleme sitelerinin düşük vermesinde oyunun bir RE oyunu olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. Sırf bu nedenden puanlar en az 2 puan düşük veriliyor. Bu arada BSC puan sistemi de oldukça ilginç. Grafikler 8,5 Ses 8,0 Oynanış 5,8 GENEL 6,0 Nasıl bir genel puanlama anlayışı var anlayamadım. Benim bildiğim Genel puan diğer puanların ortalamasına yakın olur. Ama böyle olsa Genel puan 7,4 olması gerekir. Neyse bana göre Talha AYNACI biraz serinin eski fanlarından (benim gibi) olduğu için Capcom'a olan nefretini kusmuş. Bizde oyunun bu noktaya gelmesini istemezdik. Ancak o bulmacalarla saatler harcayan kitle de artık yok. Eskiden çözülemeyen bulmacaların cevabı için Level dergisinin tam çözümünü falan beklerdik. Şimdi Youtube sağolsun. Tüketim toplumuna da bu yakışır der gibi Capcom önümüze RE sosundan bir kaç damla damlatılmış ama kesinlikle dedikleri gibi Özünü yansıtmayan bir yapım bırakmış.
alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Abi Yeter yazmiyim Diyorum Ama Susuyorum Be Bu Nedir Resident Evil Çok Mütiş Bir Oyun Eger Begenmediyseniz Yorum Atmayın Bide Bu Kadar Güzel Oyunu Böyle Kötüledinizya Diyecek Bir Laf Bulamıyorum Size Video Yu İnceliyen Kişi Ne Dediyse Yorumcularda Hep Onu Savunuyor Ne İştir Anlamadım Gitti
alıntı:Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123 Oyunun fanboyları bile ikiye ayrıldı.Türkiye'de bile böyle OGZ gibi güzel bir dergi gayet iyi bri not verirken burda 6.Nasıl iş abicim ?
alıntı:Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr Satislari dustutkce sonunda ozune donup gercek korkuya dayali özlemini cektigimiz resident evil gelicektir merak etmeyin...
alıntı:Orijinalden alıntı: jeofokingeksi rekoru istiyorum beyler ha bu arada talha benden küçük olduğunu düşündüğüm için koçum dedim inşallah yanlış anlamazsın
alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafirioyunu sadece gülmek için oynarım
alıntı:Orijinalden alıntı: Affliction Sabaha karşı Resident Evil 6 oynadım. Leon'un son bölümünde bıraktım. Gerçi hiç uyumadım ya işe geldim. Nescafe takviyesi yapıyorum vucüda. T virus etkisi yapar belki.
alıntı:Orijinalden alıntı: S!rJohN I-C-O; yapma usta, 600 kişilik devasa bir ekipten bunun 50 kat daha iyisini bekliyoruz haklı olarak.
alıntı:Orijinalden alıntı: filozof6720 süper inceleme ya çok merak ediyorum çoğu hatayı yakalamak için oyunu baştan sona oynuyormusunuz çünkü baya bug varmış gibi ve siz hep o bug ı nasıl denk getirip yakalıyorsunuz
alıntı:Orijinalden alıntı: polat_ketur la geçen oyunu kötülüyonduz aynacı şimdi noldu .d .d
DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı Adı
Şifre
E-Posta (Onay için gerekli.)