Max Payne'in karanlığın içerisindeki yolculuğu devam ediyor...
alıntı:Orijinalden alıntı: MonKyKiLLeRBen Max'i Teomana benzetiyorum :D
alıntı:Orijinalden alıntı: yusuf1604red dead redemption hem rockstar tarihinin hemede TARİHİN en iyi oyunudur max payne 3 ve gta5 tede aynı başarıyı yakalayacağına inanıyorum.GTA zaten yeniden san andreas ta geçmesiyle ümitleri yeşertiyor.Max payne 3'ü ümitle beklemek için bu sebep bile yeter: "ROCKSTAR"
alıntı:Orijinalden alıntı: i Am Not Dead Mobilden izleyemiyoruz
alıntı:Orijinalden alıntı: 42pckol!k42 Grafikler felan güzel ama sanki konusundan uzaklaşmış gibi geldi çünkü artık eskisi gibi New York'un karanlık sokaklarında çatışmıcaz yani o eski atmosfer yok oyunda
alıntı:Orijinalden alıntı: victor_reznov çalan şarkıyı bilen ?
alıntı:Orijinalden alıntı: hasta! OYUN ERTELENDİ KONSOLLAR İÇİN MAYISA PC İÇİN 1 HAZİRANA ERTELENDİ.ROCKSTAR YENİ TANITIM VİDYOSUNU BUGÜN YAYINLADI YOUTUBE LİNKLERİ BU SİTEDE ÇIKMIYO O YÜZDEN SİZ KENDİNİZ GİRİN YOUTUBE'A GİRİN VE "Max Payne 3 - Targeting and Weapons Trailer. " YAZIN EN ÜSTTEKİNE TIKLAYIN VİDYONUN KEYFİNİ ÇIKARIN.YENİ GAMEPLAY VİDYOSU SÜPER'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alıntı:Orijinalden alıntı: 42pckol!k42undefined
alıntı:Orijinalden alıntı: Wol4onak alıntı:Orijinalden alıntı: iamburak Sam Lake'in modelliğini görmedikçe Max Panye'e Max Payne diyesim gelmiyor.Keşke oyundaki modelliği bırakmasaydı. Sürekli o ilk oyundaki asi ve ukala karakteri arıyorum nedense. Orijinal boyut için tıklatın Orijinal boyut için tıklatın Orijinal boyut için tıklatın [simage]http://store.donanimhaber.com/ba/d7/75/bad775c74194eeeb5cb313bd0beec495.JPG[/simage] bizim gibi dusunen baskasi yok mu yahu.. Max payne diyince aklima sadece ilk oyun geliyor. 2.deki adam maymuna benzemisti bu ondan da kotu! Mekan olarak da new york tarzi yerlerde karanlik kis atmosferi olmasi gerekirken cogu zaman sao pauloda mi gecircez?
alıntı:Orijinalden alıntı: iamburak Sam Lake'in modelliğini görmedikçe Max Panye'e Max Payne diyesim gelmiyor.Keşke oyundaki modelliği bırakmasaydı. Sürekli o ilk oyundaki asi ve ukala karakteri arıyorum nedense. Orijinal boyut için tıklatın Orijinal boyut için tıklatın Orijinal boyut için tıklatın [simage]http://store.donanimhaber.com/ba/d7/75/bad775c74194eeeb5cb313bd0beec495.JPG[/simage]
alıntı:Orijinalden alıntı: MonKyKiLLeR Ben Max'i Teomana benzetiyorum :D
alıntı:Orijinalden alıntı: hasta! tizar rockstar bu oyunu müthiş şekilde kaliteli yapıp beklenileni karşıyayıp o ettiğin lafları senin ağzına tıkacak.1.si max payne 3te max'i modelleyen kel bir adam değil,max'i modelleyen rob nelson, yüzü modellenen ise james mccaffrey. ve ikiside kel değil.
alıntı:Orijinalden alıntı: Archangel™undefined
alıntı:Orijinalden alıntı: marfoglu alıntı:Orijinalden alıntı: nForcer RAGE motorunun kullanıldığı oyunlar arasında Midnight Club Los Angeles'ı söylemediniz ya, ona biraz kırıldım. Umarım oyun çıktıktan sonraki video incelemede bunu dikkate alırsınız. Neden kirildiniz acaba o kadar abartilacak bir olay degil oyunda efsane zaten cok Iyi olacaktir.
alıntı:Orijinalden alıntı: nForcer RAGE motorunun kullanıldığı oyunlar arasında Midnight Club Los Angeles'ı söylemediniz ya, ona biraz kırıldım. Umarım oyun çıktıktan sonraki video incelemede bunu dikkate alırsınız.
alıntı:Orijinalden alıntı: Executor06 Max Payne 2 yi oynarken hep Teoman gelir aklıma
DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı Adı
Şifre
E-Posta (Onay için gerekli.)