Türkiye Büyük Finali 2019 Şampiyonu Royal Youth Oldu! Intel ESL Türkiye Şampiyonası 12-15 Eylül'de İzmir'de Gerçekleşecek!

Hearthstone’un Bir Sonraki Solo Macerası 17 Eylül’de Başlıyor

03.09.2019 22:21 - Özgür Eroğlu

 
En son Hearthstone ek paketi olan Saviors of Uldum, oyuna bir dizi yeni kart ve mekanik tanıttı. 17 Eylül'de, kart oyununa daha yavaş ve daha kafa karıştırıcı bir yaklaşım sunan solo hikâye modu başlayacak.
 
Tombs of Terror, bir yıl süren hikâye modunun orta bölümü ve daha önceki hikâye modu The Dalaran Heist’ın, doğrudan devamıdır. Hearthstone’un tek kişilik hikâye modu, şu anda free-to-play oyunların en iyi bölümlerinden biri diyebiliriz.
 
Oyuncular, geleneksel oyuncu sınıflarını birleştiren dört kahramandan biriyle yeni hikâye modunda ilerleyebilecekler. Elise Starseeker ve bir Night Elf kütüphanecisi, Priest / Druid combo olacak. Dino-tamer Brann Bronzebeard, Warrior ve Hunter'ı birleştirecek. Sir Finley  Mrrglton of the Sands bir Paladin / Şaman murloc ve Reno Jackson dolandırıcı / Mage karışımıdır.
 
Bu kahramanlar, iki sınıftan da özel kartlar alabildiğinden, bu durum deste yapımını daha ilginç hale getirebilir. Ek paket 17 Eylül'de erişilebilir olacak. 
 

Kaynak Polygon
Tweet
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Türkiye Büyük Finali 2019 Şampiyonu Royal Youth Oldu! Paylaş Intel ESL Türkiye Şampiyonası 12-15 Eylül'de İzmir'de Gerçekleşecek!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.