Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Saviors of Uldum Duyuruldu Dark Passage Yeni Transferlerini Duyurdu

Shenmue III Kickstarter Destekçileri Steam Anahtarlarını Oyunun Çıkışında Alamayacak, İade Mümkün

02.07.2019 18:47 - Gazali Çetinkaya

 
E3 2019'da Shenmue III'ün PC'de bir yıl boyunca Epic Games Store'a özel olacağının duyurulmasından sonra Steam sürümü için Kickstarter'da oyuna para ödeyen kullanıcılara ne olacağı merak konusuydu. Geliştirici Ys Net bugün oyunun Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile durumu netleştirdi.

Shenmue III'ü Steam'de oynamayı bekleyen kullanıcılar Steam anahtarlarını oyunun çıkışında alamayacak ve bir yıl beklemesi gerekecek.

Bir yıl beklemek istemeyenlere iki seçenek sunulmuş durumda: İlki Steam anahtarı yerine PC kutulu (Epic Games Store), PC dijital (Epic Games Store), PlayStation 4 kutulu ve PlayStation 4 dijital sürümlerini alabilirler. İkinci seçenek ise para iadesi alabilirler. Para iadesi ile ilgili bir sonraki Kickstarter güncellemesinde açıklanacak.

Shenmue III 19 Kasım'da çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL ve deluxe sürüm 319,00 TL; Epic Games Store'da standart sürüm 209,00 TL ve deluxe sürüm 269,00 TL. 

Kaynak Gematsu
Tweet
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Saviors of Uldum Duyuruldu Paylaş Dark Passage Yeni Transferlerini Duyurdu
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 3.7.2019 19:18:20 +1
Epic games store'un bu şirketlere para verdiğine dair söylentiler var. Dikkat ederseniz çoğunluğu küçük şirketler özel anlaşma imzalıyor. Bu adamlar bütçeyi çıkarıyorlar sonra anlaşma bitince steam'a getirip oyunları satıp kâr ediyorlar. Epic niye bunu yapıyor peki? Olabildiğince agresif biçimde piyasaya girmek ve oyuncu sayısını genişletmek.
Çoğu oyuncu steam dışında başka program kullanmak istemiyor. Steam artık oyuncular için sosyal medya haline geldi. Yaptıkları özelliklerin yarısından fazlası Epic Store'da yok.
Bence epic games'in bu yaptığı elinde patlayacak. Bir süre sonra bu agresif politika ters tepecek ve zarar edecekler.
Lord Melkor - 3.7.2019 01:12:01 +2
Oyun ha steam de ha epic te ne farkı var ki derdi oyun oynamak olan için!!
RealArek - 2.7.2019 22:08:07 0
Adamlar büyük ayıp etmişler harbi yaptıkları .....
Nevfel - 2.7.2019 21:26:48 +3
Milletin parasıyla oyunu yap bir seviyeye getir sonra git dağıtım haklarını da iyi paraya sat. Dağıtıcı da uyanık az komisyon ödeyeceği epic'i seçmiş elbette. Sen anlaşma yaparken seni destekleyenleri düşünme, şimdi ihtiyacın kalmadı nasılsa isteyene parası iade.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.