League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi'nde Finale Doğru! League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi 8. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Yapay Zeka, Profesyonel Dota Oyuncularına Karşı!

10.08.2018 23:40 - Hamit Can Sayılgan

 
     Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın ortak olduğu yapay zeka şirketi OpenAi ve profesyonel Dota 2 oyuncuları karşı karşıya geldi. Geçen yıl ilk kez The International 7 turnuvasında profesyonel oyunculara karşı birebir deneme gerçekleştirelen yapay zeka programı, bu yıl OpenAi Five adında güncellendi ve beş kişilik takım haline büründü.
 
     OpenAi Five, eski profesyonel oyunculardan oluşan takım ( Ioannis “Fogged” Loucas, William “Blitz” Lee, Ben “Merlini” Wu, David “MoonMeander” Tan ve Austin “Capitalist” Walsh) ile karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri sonucunda OpenAi Five bot takımı, eski profesyonel Dota oyuncularını 2-0 yenmeyi başardı.
 
     OpenAI Five, 15 Ağustos tarihinde bu yıl gerçekleşecek The International’da dünyanın en iyi oyuncularıyla karşılaşma gerçekleştirecek. 
 
OpenAI vs. Team Human 
 
 
      

Tweet
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi'nde Finale Doğru! Paylaş League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi 8. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.