17 İnceleme - Ortalama 81 Areajugones 90Playstation Universe 85COGconnected 85CGMagazine 85Hobby Consolas 84Game Informer 83Multiplayer.it 834Players.de 81IGN 80InsideGamer.nl 80Twinfinite 80TheSixthAxis 80LaPS4 80Eurogamer Italy 80Vandal Online 78Everyeye.it 77PlayStation LifeStyle 70 14 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapan For Honor PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
alıntı:Orijinalden alıntı: caneracun alıntı:Orijinalden alıntı: stunalıntı:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.gayet stabil serverlar'' kardeşim.. çarpılıcaksın yavaş.. bende ps4 te oynuyorum.. ama serverlar kötü.. oyun modları çok zevkli.. bide pvp deki 4 başlama yerinden 2si dar alanlarda oldugu için.. oynanış stratejimi çok etkılıyor.. o yuzden deathmatch ve dominion oynuyorum. 1vs1 dodge u kullanmama olanak vermiyor..daracık yerlerde oldugu için.. onun dışında güzel ve heyecanlı oyun, insanı içine alıyor bazen oldugun yerde terletiyor.. türünün tek örneği değil ama en geniş kitleye hitap edeni ve oynanılabılır desek daha dogru olurİnatlaşmak gibi olmasın fakat ben gerçekten sorun yaşamadım.Sol üstteki NAT tipinin yeşil olması gerektiğini biliyor varsayıyorum ama olaki bilmiyorsan kontrol edip port açarsan yeşil NAT tipine ulaşırsın.Server bağlantını oldukça etkiliyor.Türünün tek örneği dememin nedeni ise multiplayera taşıması yoksa benzer tarz oyunlar da var haklsın :)
alıntı:Orijinalden alıntı: stunalıntı:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.gayet stabil serverlar'' kardeşim.. çarpılıcaksın yavaş.. bende ps4 te oynuyorum.. ama serverlar kötü.. oyun modları çok zevkli.. bide pvp deki 4 başlama yerinden 2si dar alanlarda oldugu için.. oynanış stratejimi çok etkılıyor.. o yuzden deathmatch ve dominion oynuyorum. 1vs1 dodge u kullanmama olanak vermiyor..daracık yerlerde oldugu için.. onun dışında güzel ve heyecanlı oyun, insanı içine alıyor bazen oldugun yerde terletiyor.. türünün tek örneği değil ama en geniş kitleye hitap edeni ve oynanılabılır desek daha dogru olur
alıntı:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.
alıntı:Orjinalden alıntı: caneracunquote:Orijinalden alıntı: stunquote:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.gayet stabil serverlar'' kardeşim.. çarpılıcaksın yavaş.. bende ps4 te oynuyorum.. ama serverlar kötü.. oyun modları çok zevkli.. bide pvp deki 4 başlama yerinden 2si dar alanlarda oldugu için.. oynanış stratejimi çok etkılıyor.. o yuzden deathmatch ve dominion oynuyorum. 1vs1 dodge u kullanmama olanak vermiyor..daracık yerlerde oldugu için.. onun dışında güzel ve heyecanlı oyun, insanı içine alıyor bazen oldugun yerde terletiyor.. türünün tek örneği değil ama en geniş kitleye hitap edeni ve oynanılabılır desek daha dogru olurİnatlaşmak gibi olmasın fakat ben gerçekten sorun yaşamadım.Sol üstteki NAT tipinin yeşil olması gerektiğini biliyor varsayıyorum ama olaki bilmiyorsan kontrol edip port açarsan yeşil NAT tipine ulaşırsın.Server bağlantını oldukça etkiliyor.Türünün tek örneği dememin nedeni ise multiplayera taşıması yoksa benzer tarz oyunlar da var haklsın :)
quote:Orijinalden alıntı: stunquote:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.gayet stabil serverlar'' kardeşim.. çarpılıcaksın yavaş.. bende ps4 te oynuyorum.. ama serverlar kötü.. oyun modları çok zevkli.. bide pvp deki 4 başlama yerinden 2si dar alanlarda oldugu için.. oynanış stratejimi çok etkılıyor.. o yuzden deathmatch ve dominion oynuyorum. 1vs1 dodge u kullanmama olanak vermiyor..daracık yerlerde oldugu için.. onun dışında güzel ve heyecanlı oyun, insanı içine alıyor bazen oldugun yerde terletiyor.. türünün tek örneği değil ama en geniş kitleye hitap edeni ve oynanılabılır desek daha dogru olur
quote:Orjinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.
alıntı:Orjinalden alıntı: BSC Misafiriquote:Orjinalden alıntı: BSC Misafiribu oyun baştan aşağı bozuk. verdiğim paraya lanet olsun. adam blocklanamaz omuz atıyor,light atak ile bozuyorum (zaten başka yaptığı bir şey yok heronun). ikinci roundta yine aynı hareketi yapıyor,bu sefer light atakla bozamıyorum.vuruyorum ama bozulmuyor. e adam bam güm girişiyor tutturmuş bir combo ezbere yapıyor engelleyemiyorsun. bu en basit örneği. bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar var her karakterler arasında. millet körleme oynuyor oyunu. umarım en kısa zamanda batar bu tırtsoft.Oyun hardcore cikinca aglarsiniz casulciler oynamayi bilmiyorsun oyuna laf etme pvp si gayet basarili ve cok guzel oyunu oynayamaman seninnsorunun ubisoft onadani care bulsun Ubisoft sevmem paragoz firmadir Ama oyun kotu degil oynanabilir lik cok iyi
quote:Orjinalden alıntı: BSC Misafiribu oyun baştan aşağı bozuk. verdiğim paraya lanet olsun. adam blocklanamaz omuz atıyor,light atak ile bozuyorum (zaten başka yaptığı bir şey yok heronun). ikinci roundta yine aynı hareketi yapıyor,bu sefer light atakla bozamıyorum.vuruyorum ama bozulmuyor. e adam bam güm girişiyor tutturmuş bir combo ezbere yapıyor engelleyemiyorsun. bu en basit örneği. bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar var her karakterler arasında. millet körleme oynuyor oyunu. umarım en kısa zamanda batar bu tırtsoft.
alıntı:Orijinalden alıntı: caneracunPvP herkesin harcı değil.Oyun, türünün ilk ve tek örneği.Basit görünen fakat ustalaşması zor olan bir oyun mekaniği var.PS4'te oynuyorum gayet stabil serverlar.Beceremediğiniz oyuna kötü demek moda olmuş son dönemlerde.Alım gücü sınırlı arkadaşların ince eleyip sık dokumasına lafım yok ama "Oyun rezalet" "Beş para etmez" "Berbat" gibi yorumlar yalandan ibaret.Dediğim gibi PvP herkesin harcı değil, deli gibi dayak yerseniz sıkılmanız gayet normal.
alıntı:Orjinalden alıntı: mementopolisquote:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriOyuna balon diyenler oyuna sahip değil malesef. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Piyasada bu tarz oyun varda bu onun altında mı kalmış yenilikçi gayet güzel ağlamayın küçük dostlarımOyuna acik beta ve videolarina da baktik. Oynamaya ne hacet ?. Begenmedim ve akmadim. Sahip oldugun icin , seninkiside Tavuguna Kis deme hesabi...
quote:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriOyuna balon diyenler oyuna sahip değil malesef. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Piyasada bu tarz oyun varda bu onun altında mı kalmış yenilikçi gayet güzel ağlamayın küçük dostlarım
alıntı:Orjinalden alıntı: BSC Misafiribu oyun baştan aşağı bozuk. verdiğim paraya lanet olsun. adam blocklanamaz omuz atıyor,light atak ile bozuyorum (zaten başka yaptığı bir şey yok heronun). ikinci roundta yine aynı hareketi yapıyor,bu sefer light atakla bozamıyorum.vuruyorum ama bozulmuyor. e adam bam güm girişiyor tutturmuş bir combo ezbere yapıyor engelleyemiyorsun. bu en basit örneği. bunun gibi bir sürü saçma sapan olaylar var her karakterler arasında. millet körleme oynuyor oyunu. umarım en kısa zamanda batar bu tırtsoft.
alıntı:Orijinalden alıntı: BSC MisafiriBir oyunun kaliteli bir singleplayer moduna sahip olmayıp yada hiç sp moduna sahip olmayıp sadece mp moduna sahip olupta 80 ve üstü bir puana ulaşması için devrimsel bir multiplayer sistemine sahip olması gerekiyor. Var mı öyle birşey ? Yok. O zaman bu puanlar abartı demektir.
alıntı:Orijinalden alıntı: Maxwell1 For Honor Single Player odaklı RPG yapıp , multiplayer ıda opsyonel olarak koysalardı çok daha iyi olucaktı lakin bu şartlar altında malesef The Division ile aynı kaderi paylaşıcak , kişisel puanım 70.
alıntı:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriOyuna balon diyenler oyuna sahip değil malesef. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Piyasada bu tarz oyun varda bu onun altında mı kalmış yenilikçi gayet güzel ağlamayın küçük dostlarım
alıntı:Orjinalden alıntı: Settlersquote:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriBir oyunun kaliteli bir singleplayer moduna sahip olmayıp yada hiç sp moduna sahip olmayıp sadece mp moduna sahip olupta 80 ve üstü bir puana ulaşması için devrimsel bir multiplayer sistemine sahip olması gerekiyor. Var mı öyle birşey ? Yok. O zaman bu puanlar abartı demektir.Sadece devrimsel multiplayer olması gerekmiyor. Var olmayan bir tür için başarılı bir multiplayer yapınca da oluyor bu işler. Abartı bir şey yok yani.
quote:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriBir oyunun kaliteli bir singleplayer moduna sahip olmayıp yada hiç sp moduna sahip olmayıp sadece mp moduna sahip olupta 80 ve üstü bir puana ulaşması için devrimsel bir multiplayer sistemine sahip olması gerekiyor. Var mı öyle birşey ? Yok. O zaman bu puanlar abartı demektir.
alıntı:Orjinalden alıntı: BSC MisafiriBir oyunun kaliteli bir singleplayer moduna sahip olmayıp yada hiç sp moduna sahip olmayıp sadece mp moduna sahip olupta 80 ve üstü bir puana ulaşması için devrimsel bir multiplayer sistemine sahip olması gerekiyor. Var mı öyle birşey ? Yok. O zaman bu puanlar abartı demektir.
alıntı:Orjinalden alıntı: resh_aykutOyunun alpha ve betasını uzunca oynayıp almamaya karar verdim. Matchmaking sistemi klasik ubisoft rezaleti. Başlamış oyuna atıyordu sürekli. Adam akıllı bir ranked sistemi yok . Kombo sistemi zayıf 1 vs 3 4 mücadeleler başarısız. Bana göre hardcore görünümlü herkes kolayca çözsün diye casuallaştırılmış bir oyun olmuş, fazla puan bile almış. Pay to win olayı yok ama coin kasmak için yırtınmak gerekiyor.Yeni gelecek olan karakterleri season pass almayanlar icin her maçtan azcık edindiğin paralarla açma zorunluluğu getirirlerse şaşırmayın bkz Rainbow six.Metacritic den baktım kullanıcı skoru ortalaması daha düşükmüş.
alıntı:Orjinalden alıntı: MALTHAELOyun rezalet .
alıntı:Orijinalden alıntı: _Nintendo_ Steam'de betaya katılanların sayısı 950 bin iken oyun 5 günde 300 bin civarı satmış ve satın alanların puan ortalaması 63 görünüyor.
alıntı:Orjinalden alıntı: Thornn24quote:Orjinalden alıntı: alsndnzquote:Orjinalden alıntı: Thornn24oyun bence gzl ama serverları sıkıntılı hakikaten ubisoftun oyunda da hala eksiklikler var bazı karakterlere nerf gelmeli bide saçma arenadan aşağı atma olayı var.oynama ? sacma arenadan assagiya atma diyor adam pozisyon alamiyor veya block breake counteri yapamiyor sonra vay efendim assagiya attilar beni nerf gerektiren pek bir karekter yok bufflanmasi gereken 1-2 tane var beceren takur tukur oynuyor oyunu . http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867083418%75wl ile oynuyorum ve ben o kadar iyide bi oyuncu degilim sen dusun ne kadar beceriksiz var oyunda darksoulstan filan geldiyseniz alisiyosunuz direk yok gidipte warband gibi hantal bi sistemden gelirseniz biraz zor alismasibenim demek istediğim aşağı atma olayı saçma adam oyunu bilmiyor atmaya yönelik oynuyo bazı arenalar sırf atmaya yönelik yapılmış oynamayı bilmeyle alakası yok.
quote:Orjinalden alıntı: alsndnzquote:Orjinalden alıntı: Thornn24oyun bence gzl ama serverları sıkıntılı hakikaten ubisoftun oyunda da hala eksiklikler var bazı karakterlere nerf gelmeli bide saçma arenadan aşağı atma olayı var.oynama ? sacma arenadan assagiya atma diyor adam pozisyon alamiyor veya block breake counteri yapamiyor sonra vay efendim assagiya attilar beni nerf gerektiren pek bir karekter yok bufflanmasi gereken 1-2 tane var beceren takur tukur oynuyor oyunu . http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867083418%75wl ile oynuyorum ve ben o kadar iyide bi oyuncu degilim sen dusun ne kadar beceriksiz var oyunda darksoulstan filan geldiyseniz alisiyosunuz direk yok gidipte warband gibi hantal bi sistemden gelirseniz biraz zor alismasi
quote:Orjinalden alıntı: Thornn24oyun bence gzl ama serverları sıkıntılı hakikaten ubisoftun oyunda da hala eksiklikler var bazı karakterlere nerf gelmeli bide saçma arenadan aşağı atma olayı var.
alıntı:Orjinalden alıntı: alsndnzquote:Orjinalden alıntı: Thornn24oyun bence gzl ama serverları sıkıntılı hakikaten ubisoftun oyunda da hala eksiklikler var bazı karakterlere nerf gelmeli bide saçma arenadan aşağı atma olayı var.oynama ? sacma arenadan assagiya atma diyor adam pozisyon alamiyor veya block breake counteri yapamiyor sonra vay efendim assagiya attilar beni nerf gerektiren pek bir karekter yok bufflanmasi gereken 1-2 tane var beceren takur tukur oynuyor oyunu . http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867083418%75wl ile oynuyorum ve ben o kadar iyide bi oyuncu degilim sen dusun ne kadar beceriksiz var oyunda darksoulstan filan geldiyseniz alisiyosunuz direk yok gidipte warband gibi hantal bi sistemden gelirseniz biraz zor alismasi
alıntı:Orjinalden alıntı: Thornn24oyun bence gzl ama serverları sıkıntılı hakikaten ubisoftun oyunda da hala eksiklikler var bazı karakterlere nerf gelmeli bide saçma arenadan aşağı atma olayı var.
DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı Adı
Şifre
E-Posta (Onay için gerekli.)