World of Tanks Yeni Yılı Tüm Platformlarda Kutlamaya Hazırlanıyor Path of Exile Xbox One için Duyuruldu

Gabe Newell, Reddit Üzerinde Bazı Soruları Cevaplayacak

17.01.2017 09:53 - Gazali Çetinkaya

 
   Valve Corporation patronu Gabe Newell, Reddit üzerinde bir AMA (Ask me anything) düzenleyecek ve burada sorulan bazı soruları cevaplayacak. AMA, Türkiye saati ile 18 Ocak 02:00'da başlayacak ve burada gerçekleşecek.
 
   Bu Gabe Newell'in düzenleyeceği ilk AMA değil, daha önce kendisi 2014 Mart tarihinde bazı sorulara cevap vermişti. Örneğin Valve yapımı olmayan favori oyunu sorusuna Mario 64 cevabını vermişti.
 
   Bu soru cevap etkinliği esnasında da en çok sorulan sorunun Half Life 3 olacağı kesin. 

Tweet
PC
World of Tanks Yeni Yılı Tüm Platformlarda Kutlamaya Hazırlanıyor Paylaş Path of Exile Xbox One için Duyuruldu
YORUMLAR 31
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Hoid - 18.1.2017 12:32:34 0
Yeni grafik motorunun adı Source Engine 2 tabi kide oynar asıl geliştirildiği platform PC . Yalnız kullandığınız PC eski ise yenilemenizi öneririm . Bugüne kadar cevap veremeyen adam üstü kapalı olsa da yapıyoruz bir şeyler dedi . Bunu da firma içinden birisi artık unutun VALVE oyun yapmayacak demesinin üstüne AMA yapma kararı aldı . Belki bu E3 te bir şeyler gösterirler .
İl teber - 18.1.2017 12:22:50 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: TxToni


alıntı:

Orijinalden alıntı: İl teber

Ne demiş? Bir gelişme olacakmıymış.


Çetrefilli cevaplar verdi işte.
Geliştiriliyor gibisinden konuştu. Tek kişilik senaryosu olan en az 1 oyun Source 2 motoruyla geliştiriliyor dedi.
Half-Life ve Portal filmleri de yolda dedi.

Net bir cevap vermediyse umudum yok.

Ben biraz yabancıyım. Oyun çıktı diyelim. Source 2 motoru derken PC/Windows oynanamayacak mı ?
İl teber - 18.1.2017 11:58:00 0
Ne demiş? Bir gelişme olacakmıymış.
BSC Misafiri - 18.1.2017 09:14:38 0
Bazı kekolar HL serisine çöp demiş yok witcher daha iyi falan. Ulan Witcher 3 çıkmadan önce Witcher 1 ve 2 nin adını duymayan kekolar bi anda Witcher 3 ün fanı oldu. Siz merak etmeyin bu oyun çıktıktan sonra siz yeni yetmelerde Gordon Freemanın fan boyu olacaksınız.
alsndnz - 18.1.2017 01:17:05 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Artık şu hl3 çöpünü unutun. İptal edilme rekoru kırdı ve korkudan çıkaramıyorlar. Hayaller aleminden uyanın ve Doom, Uncharted 4, TLOU 1-2, God of war 4, Bloodborne, Witcher gibi daha kaliteli yapımların kıymetini bilin.
Tembel Valve yine steam ile ilgili soruları cevaplar, f2p skini satar...


puhahaha saydigi oyunlara bak
BSC Misafiri - 17.1.2017 23:00:43 +1
half life 2 çıkalı üstünden 12-13 sene geçmiş şu saatten sonra hl3 çıksa ne olur çıkmasa ne olur.değil bir oyunu,bu hayatta herhangi bir şeyi beklemek için 13 sene çok uzun süre.Ve hiçbir şeyi 13 sene beklemeye de değmez.
BSC Misafiri - 17.1.2017 20:47:57 0
Artık şu hl3 çöpünü unutun. İptal edilme rekoru kırdı ve korkudan çıkaramıyorlar. Hayaller aleminden uyanın ve Doom, Uncharted 4, TLOU 1-2, God of war 4, Bloodborne, Witcher gibi daha kaliteli yapımların kıymetini bilin.
Tembel Valve yine steam ile ilgili soruları cevaplar, f2p skini satar...
BSC Misafiri - 17.1.2017 20:47:26 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: dark dragon

10 sene oldu hala hl3 bekleyenler var, aşın bunları kimsenin umurunda değil hl serisi artık. Adamlar oyun yapmayı bile bıraktı, steam'de kazandığı paraları saymakla uğraşıyor.


Kimsenin umrunda değil ne demektir ya. Kendin demişsin işte 10 yıldır bekliyosun diye. Kimin umrunda değil. Bir kere HL oynamış herkesin umrunda şuan oyun.
BSC Misafiri - 17.1.2017 20:47:14 +6
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın


Half Life ve Watch Dogs? Liseli detected :)))
BSC Misafiri - 17.1.2017 20:47:10 0
Nur yüzlü insan Gabe... Gece rüyamda gördüğüm ak sakallı dede gibisin maşallah :)
BSC Misafiri - 17.1.2017 20:46:53 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın


ironi mi yaptın ?
GhostTurk61 - 17.1.2017 18:54:54 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: Deadpool1239

Adam gibi deyin ki siz resmi olarak Episode 3'ü duyurdunuz. Nerede bu oyun? Dava mı açılmasını istiyorsunuz. Kuzu kuzu cevap vermek zorunda kalacak. Deli gibi Half Life 3 nerde ya diye sorarsak tabi cevap vermez. Düzgün resmi ama sert bir dille yardıralım şu adama.


hadi durma dava aç :D
Zombitch - 17.1.2017 16:25:14 +1
HL3 sorulacağını bildiği halde soru cevap'a katılma. "BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA..."
dark dragon - 17.1.2017 15:38:03 0
10 sene oldu hala hl3 bekleyenler var, aşın bunları kimsenin umurunda değil hl serisi artık. Adamlar oyun yapmayı bile bıraktı, steam'de kazandığı paraları saymakla uğraşıyor.
Nalettin - 17.1.2017 15:34:54 +1
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın


Half Life 3, Half Life 3, Half Life 3...
BSC Misafiri - 17.1.2017 15:08:48 +1
hala daha şuraya half life 3 yazanlar var arkadaş ne kadar overrated bir oyun şu half life gidin watch dogs oynayın
Deadpool1239 - 17.1.2017 14:39:43 0
Adam gibi deyin ki siz resmi olarak Episode 3'ü duyurdunuz. Nerede bu oyun? Dava mı açılmasını istiyorsunuz. Kuzu kuzu cevap vermek zorunda kalacak. Deli gibi Half Life 3 nerde ya diye sorarsak tabi cevap vermez. Düzgün resmi ama sert bir dille yardıralım şu adama.
Hoid - 17.1.2017 14:35:08 0
Episode 3 bekleme , şirket vaz geçti episode sisteminden . Aslında episode 1 ve 2 de yoktu . Dosyalar sızdırılınca içinden çıkartılıp hatta biraz değişikliğe gidilip episodeler halinde sunuldu . Normalinde episode 2 bitine kadar Half-Life 2 nin parçalarıydı . Dosyalar sızdırılınca parçalara bölündü ...
BSC Misafiri - 17.1.2017 13:57:54 0
yeter artık yıllardır bekliyoruz şu Half-Life 3 ü açık bi şekilde cevap ver. gelecek mi gelmeyecek mi. gelmeyecekse bunca insanı umutlandırmayın artık. ölene kadar bi oyunu he sene acaba duyurulacak mı umuduyla beklemek istemiyorum artık.
BSC Misafiri - 17.1.2017 13:35:37 +2
Saat 03:00 olmadan bitirir yayını :)
EzioAuditore_ - 17.1.2017 13:31:24 0
Bu sefer yüksek ihtimal Half-Life 3'ün yapım aşamasında hangi konumda olduğu ya da yapım aşamasında olup olmadığı gibi önemli şeylerden bahsedecektir, hatta bu Q&A'i de sırf bu yüzden yapıyor olmalı. Zira geçtiğimiz hafta bu konuyla ilgili neredeyse "iptal ettik" gibi bir açıklama gelmişti bir Valve çalışanından.
EzoBride - 17.1.2017 13:22:47 0
Half-Life 3 değilde şu Episode 3 gelse kafi lanet olası Borealis gemisine gidelim artık bitirelim yarım kalan görevi. Deli gibi bekliyorum 3. oyunu
Hoid - 17.1.2017 12:52:09 +1
Yakın bir zamanda duyurusunun geleceğini düşünüyorum . Adamlar yıllarca uğraşıp Source Engine 2 yi geliştirdiler ve en popüler oyunlarından birisinde şuan kullanılıyor . Bilemeyenler için söyleyeyim Dota 2 de şuan SE2 kullanılıyor . Oyun resmen çağ atladı kaynak tüketiminden tutun , oyunun akıcılığına kadar her şey pürüzsüz şuan . Optimize olarak çok başarılı bir motor . En kötü bilgisayarlarda dahi çok iyi çalışıyor Dota 2 yeni motorla birlikte tabi .

Ben yakın bir zamanda duyuruların geleceğini düşünüyorum . Çok eski gabenin bir konuşması vardı yeni motoru yaparız ve kullanıma sorunsuz bir şekilde sunarız . Ondan sonra yeni işler hakkında konuşuruz demişti . Adamların kocaman şirketi var her oyun için ayrı ayrı ekipleri var . Dota 2 ekibi ayrı , Team Fortress ekibi ayrı , diğer oyunlarında ekipleri ayrı buna karşın TF de çalışan bir çalışan D2 ekibine katılıp çalışmalarını o yönde devam ettirebiliyormuş . Esnek bir çalışma şekilleri var . Şimdi ellerinde çok fazla yetenekli insanlar var bazıları firmadan ayrıldı (Hal-Life 2 ve Dishonored'in sanatsal tasarımını yapan Victor Antonov ) gönlünü alıp tekrar iş başı yaptırsalar hiçte fena olmaz . Hatırlıyorum da ilk Dishonored'i oynarken mekana giriş yaptığımız anda birden ben bunu bir yerden hatırlıyorum ... Çok tanıdık geliyor ama nereden demiştim . O kadar içimize işlemiş ki adamın çalışması görür görmez tanıyordunuz ...

Birde milletin beklentisi olayı çıktı , kaliteli bir oyun yapsınlar ki kötü oyunları yok . Yine deli gibi satacak ve yine defalarca tekrardan başlanıp oynanacaktır . Ben Half-Life serisini kaç kere baştan bitirdim hatırlamıyorum bile . Her seferinde de bir yerindne bir şeyler çıkardı . Özellikle Half-Life 2 de Lostun bile easter eggi vardı . Bir yerde patlayan varil vardı onu patlatmayıp üstünden atlarsanız Combine ırkına ait bir görsel görüyordunuz .

Yenilik olarak bir şeyler yaptıkları zaman zaten çığır aşıyor bu adamlar . Örnek vereyim hemen , Half-Life 2 de yüz animasyonları , fizik motoru , farklı araçların kullanımı ki ben o zamana kadar hatırlamıyorum FPS oyununda bot ve araba kullandığımızı . Yapay zeka olayı var birde ki zamanının ötesindeydi . Hikaye anlatımı , hikayesinin derinliğinden hiç bahsetmiyorum bile . Şimdi bunları geliştirip üstüne koyarak gelecek bu adamlar , işleri gerçekten zor ama yaparlar diye umut ediyorum .
Adol125 - 17.1.2017 12:40:39 0
"3"
yukardaki sayıyla bir problemin mi var, diye sormak lazım aslında.
skulz - 17.1.2017 12:09:09 +1
Arkadaş gelsin şu HL3'de bekleyenlerde kurtulsun bizde gına geldi. Her Valve her Gaben haberi altında aynı terane sıktı artık.
Guest-2C5CD639E - 17.1.2017 11:48:48 0
Half Life 3 gelsede artık rahatlasak be
Sturmbannführer - 17.1.2017 11:24:14 0
Gel artık Half Life 3.
***Leopard*** - 17.1.2017 11:22:42 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

SteamOS sorusunu sormak gerekiyor.

Mantikli bir soru olur,Valve hala ugrasiyor.Microsoft un yillardir suren hakimiyetini hemen 2013 yilinda baslayan bir akimla yikmak cok cabuk gerceklesmez ama guzel gelismeler var



https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=6670.0



Bu konudan en azindan ne durumda oldugu hakkinda,gidisat hakkinda fikir edinebilirsiniz
mehmet4428 - 17.1.2017 11:11:23 0
SteamOS sorusunu sormak gerekiyor.
BSC Misafiri - 17.1.2017 10:42:36 +7
2+1 kaç yapar diye soracağım. eminim cevap veremeyecektir.
- The Stig - - 17.1.2017 10:01:51 0
orayi yıkarlar :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA