World of Tanks Blitz, Cadılar Bayramı’nı Çok Özel Bir Tankla Karşılamaya Hazırlanıyor Guild Wars 2'de 7 Milyon Kayıtlı Oyuncu Bulunuyor

Back to the Future'da Bugüne Yolculuk Ediyoruz!

21.10.2015 14:31 - Talha Aynacı

 
     Bilimkurgu, macera ve komediyle harmanlanmış film dünyasının kültlerinden Geleceğe Dönüş serisinin 2. filminde konu gereği karakterlerimiz 1980'lerden tam da bugüne, 21.10.2015 tarihine yolculuk ederler.
 
 
Filmde yer alan 2015 portresindeki gibi uçan arabalar, uçan kaykaylar, ıslandığında kendini kurutan akıllı ceketlerlerimiz yok belki ama parmak iziyle ödeme gerçekleştirme, elektrikli arabalar, katlanabilir ekranlar bugün yavaş yavaş  hayatımızda yer etmeye başladı.
 
Videomuzun konusu ise bugünün şerefine Geleceğe Dönüş filmindeki ikon bir sahnenin GTA V'de canlandırılması. Dr. Brown rolünde kimin olduğu sürpriz olsun. İyi seyirler!

Tweet
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
World of Tanks Blitz, Cadılar Bayramı’nı Çok Özel Bir Tankla Karşılamaya Hazırlanıyor Paylaş Guild Wars 2'de 7 Milyon Kayıtlı Oyuncu Bulunuyor
YORUMLAR 9
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 23.10.2015 13:46:11 0
O zamanlar bu filmin yapıldığı yıllarda bilimin oldukça hızlı geliştiğini hatta 2000 larda Ayda koloni kurulmaya başlanacağını Mars'a gidilip gelineceği hakkında Gazetelerde dergilerde yazılar çıkardı. Teknoloji hızla gelişiyor, yazıları 1990 ların başlarında PC'lerin artık Evlerde de eğlence amaçlı kullanılmaya başlandığı yıllardı. Haliyle böyle bir bilim-kurgu filmide bizim çocukluğumuzun hayallerini süslerdi. Belki menfi çıkar çatışmaları ve para kazanma kaygısını bir kenara bıraksalar filmde tasfir edilen geleceğe kavuşabilirdik. Şöyle ki; Sony Xperia Z2 ile Z5 arasında neredeyse fark yok denecek kadar az, Ekran kartı,işlemci teknolojisi adamlar maddi kaygı yüzünden 10 yıl sonra çıkaracakları sistemleri çıkarmıyorlar, Çıkaracakları Mimarinin zamanlamasının bile planını yapmışlar yani ellerinde O derece hazır ki, sırf bu sebepten teknoloji 1980'lerdeki bilim adamlarının tahminlerinin aksine gelişim hızı yavaşladı.
BSC Misafiri - 21.10.2015 21:00:27 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: Rachsuchtig

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yalnız uçan kaykaylar var.Biraz araştırırsanız görürsünüz.

Uçan araba da var ona göre ama daha kullanıma yönelik değil


Kullanıma yönelikten kastın adamlar üstüne binip gidebiliyor daha nasıl kullanıma yönelik olucak?Sporu falan mı olmalı?
White Death - 21.10.2015 20:37:51 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: patren

bir 30 yil gecse bile yine ucan arabalar olmacak


Şu anki teknolojiler ile sorun uçan araba yapmak değil, trafik, güvenlik sorunları vs. yüzünden olmuyor. Havada uçan 2 araç birbirine çarptığında birbirlerine hasar vermesi yetmezmiş gibi birde düşeceği alana ekstra hasar verecekler.
Rachsuchtig - 21.10.2015 18:31:21 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yalnız uçan kaykaylar var.Biraz araştırırsanız görürsünüz.

Uçan araba da var ona göre ama daha kullanıma yönelik değil
BSC Misafiri - 21.10.2015 17:08:31 0
Yalnız uçan kaykaylar var.Biraz araştırırsanız görürsünüz.
Emmet Brown - 21.10.2015 15:03:42 0
7 yaşındaydım izlediğimde,o zamanlar nasıl ilginç nasıl garip gelmişti anlatamam.Bir çok güzel film var ama bu filmin yeri ayrıdır bende.Zaten kullanıcı adımım da gerekeni söylediğini düşünüyorum.
furandor - 21.10.2015 14:57:56 +1
Benim için gelmiş geçmiş gelecek en büyük efsanedir geleceğe dönüş...
BigEng - 21.10.2015 14:54:12 +1
günümüz teknolojisiyle uçan araba yapmak sorun değil sorun havada trafik işleyişi , güvenlik ve karmaşayla ilgili.Yapılsa da ülkeler bu arabaların sürücülerini nasıl kontrol edecek...Sonuçta yerdeki gibi çift şeritli yol filan olmayacak :)
Patren - 21.10.2015 14:43:13 0
bir 30 yil gecse bile yine ucan arabalar olmacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA