World of Warcraft'ın Sıradaki Ek Paketi İçin Planlar Hazır Dota 2'nin TI5 Finallerinde 6.6 Milyon Dolarlık Büyük Ödül Sahibini Buldu

MGS V: Phantom Pain'de Snake Oyun Boyunca Kanla Kaplanacak

09.08.2015 12:29 - Ömür Gencer


      Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: Phantom Pain hakkında yeni detaylar paylaştı. Belirtilene göre görevler boyunca Snake yaralandıkça kanlar içinde kalacak ve bu kan izleri görev aralarında otomatik olarak sıfırlanmayacak. Böylece oyun ilerledikçe kanlarla kaplı bir hale gelecek.
 
       Kojima Twitter üzerinden bu kan izleri hakkında "Oyuncu savaş alanında oynamaya devam ettikçe kanla kaplanacaksınız." Snake'in taktığı bandana da kanla kaplanacak ve gittikçe mavi renkten kırmızıya dönecek. Kojima bu noktada bandana hakkında "Hikaye bakımından Snake'in PW'de THE BOSS'un verdiği bandanayı bıraktığı için Snake, bandana takmayacak ama savaş alanına giderken oyuncuya istediği bandanayı takma özgürlüğünü veriyorum." açıklamasını yaptı.
 
       Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül'de oyuncularla buluşacak. Hideo Kojima'nın bandanalı Snake için yayınladığı görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Kaynak pcgamer.com
Tweet
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
World of Warcraft'ın Sıradaki Ek Paketi İçin Planlar Hazır Paylaş Dota 2'nin TI5 Finallerinde 6.6 Milyon Dolarlık Büyük Ödül Sahibini Buldu
YORUMLAR 17
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Sarohan - 9.8.2015 21:19:11 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: Mr xXx

Hideo Kojima Konami'den ayrılmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum a dostlar?


Bu son metal gear projesi bitene kadar kalacak sonra ayrılacak.
Mr xXx - 9.8.2015 19:40:55 0
Hideo Kojima Konami'den ayrılmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum a dostlar?
nightwolfking79 - 9.8.2015 19:26:53 0
o zaman kan banyosuna hazır olun
EagleTibet - 9.8.2015 16:19:29 +1
öyleyse dans
EyesNight - 9.8.2015 16:06:09 0
Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum optimizasyon ground zeroes gibi olursa sıkıntı yok görsellik zaten ortada :D
BSC Misafiri - 9.8.2015 15:23:44 0
Oyun baya baya olmuş ya tek korkum görevlerin tekrarlayıp oyunu hikayeden koparma ve bayma tehlikesi. Savaş oyunlarından hazzetmiyorum eskiden sever oynardım ama bu bambaşka birşey. Kojima bu işi biliyor umarım kendisini düzgün bir stüdyo da biryerlerde tekrar görürürüz. Kesinlikle çok zeki adam tabi ki kendi birlikte çalıştığı adamlar da çok kaliteli onları göz ardı etmeyelim. ne yazık ki kojima productions diye birşey bile yok artık onun bile ismini değiştirmiş konami.
BSC Misafiri - 9.8.2015 15:23:04 +1
o zaman tranquliser zamanı
Redunay - 9.8.2015 15:20:40 0
Hiç mi yüzünü yıkamayacak bu adam kıpkırmızı suratlamı dolaşacağız.
metebyr - 9.8.2015 15:04:25 +1
videoda snake uzun süre kabinleri kullanıp duş almazsa etrafında sinekler uçuşuyordu yaklaştıkları burunlarını tutup uzaklaşıyordu en sonunda birisi kovayla su atarak temizliyordu. oyun sonuna kadar öyle kalmak yok demek ki
1094ali1094 - 9.8.2015 14:59:58 0
Ben bu kojima'ya çok sinir olurdum ya. Paraşüt saçmalığı ne falan diye. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Adam işi biliyormuş. Sabırsızlıkla bekliyorum eylülü.
parola13 - 9.8.2015 14:44:54 +1
Yanlış çeviri. Son Mother Base videosunda portatif duşlar gösterildi bu kanla, çevreyle kirlenmeyi temizlemek için. Demek istenilen şu; siz bi görev yaparken yara aldınız, kirlendiniz. Göreve duş almadan devam edip ara sahnelere geldiğinizde, görünüşünüz aynen kalacak, tertemiz çıkmayacaksınız ara sahnelerde. Yoksa, oyunun başından sonuna, sürekli bi artıyor olan kirlenme, kanlanma durumu söz konusu değil.
weNM - 9.8.2015 14:23:44 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: Sarohan

quote:

Orjinalden alıntı: weNM

"Snake yaralandıkça kanlar içinde kalacak ve bu kan izleri görev aralarında sıfırlanmayacak."
Oyuncuların motherbase'de duş alabildiği bi sahneyi göstermişlerdi Gamescom'da, ne yani yüzdeki kan temizlenmiyor mu!?


Görev aralarında sıfırlanmayacak diyor. Görev esnasında değilken elbet temizleniyor yüzde ki kan kalıcı diye birşeyden bahsedilmemiş. Olacağınıda sanmıyorum


Şimdi görev aralarında sıfırlanmayacak deyince görev arasında yani idle konumda motherbase'de olduğumuzu varsayarsak cümle yanlış yönlendiriyor o zaman.
Sarohan - 9.8.2015 13:29:27 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: weNM

"Snake yaralandıkça kanlar içinde kalacak ve bu kan izleri görev aralarında sıfırlanmayacak."
Oyuncuların motherbase'de duş alabildiği bi sahneyi göstermişlerdi Gamescom'da, ne yani yüzdeki kan temizlenmiyor mu!?


Görev aralarında sıfırlanmayacak diyor. Görev esnasında değilken elbet temizleniyor yüzde ki kan kalıcı diye birşeyden bahsedilmemiş. Olacağınıda sanmıyorum
weNM - 9.8.2015 13:00:43 +1
"Snake yaralandıkça kanlar içinde kalacak ve bu kan izleri görev aralarında sıfırlanmayacak."
Oyuncuların motherbase'de duş alabildiği bi sahneyi göstermişlerdi Gamescom'da, ne yani yüzdeki kan temizlenmiyor mu!?
moonquad - 9.8.2015 12:50:25 +2
Efsane oyun efsane bir bitişle bizden ayrılacak gibi duruyor.Orjinal alınmayı hak eden bir yapım geliyor.
kımyasal - 9.8.2015 12:35:10 +1
Başarı detayda gizlidir.
Sarohan - 9.8.2015 12:32:17 0
Bu kiri ve kanı kendi bölgemizde bulunan duş kabini ile temizleyebiliyoruz bir oynanış videosunda görmüştüm üstü başı kanla kaplıyken duşa girip temizlenebiliyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA