Hellgate: Tokyo, Steam Yeşil Işık ile Oyun Dünyasına Dönmek İstiyor Battle.net'te WoW: Mists of Pandaria'ya İndirim

Zula ve Pool Elite, ChinaJoy 2014'te Yer Aldılar

21.08.2014 12:30 - Alkan Adakaner

 
     Ingame Group, 31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Çin’in Şanghay şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan “Chinajoy 2014” fuarına katıldı. Ingame Group fuarın B2B bölümünde açtığı standta geliştirdiği oyunlar “Zula” ve “Pool Elite” ile birlikte oyun yayım şirketi Lokum Games’i Asya pazarı ile tanıştırdı.

    Ingame Group kurucularından Tuncay Büyükoğlu fuarla ilgili şunları söyledi: “Fuar tahminlerimizin de ötesinde başarılı geçti. Yapılan ön görüşmeler üzerinden, önümüzdeki dönemde Lokum Games üzerinden birçok oyunu MENA ve Türkiye pazarına yayınlarken, kendi oyunlarımız olan ‘Zula’ ve ‘Pool Elite’ı da Asya pazarında yayınlıyor olacağız.”

    Tuncay Büyükoğlu, “Chinajoy 2014” fuarı hakkında genel bir değerlendirme de yaptı. Büyükoğlu, “2014’ün ilk 6 ayında Çin’deki mobil oyuncu sayısının %89,5 artışla 330 milyona ulaşması, fuarda mobil oyun sektörüne yoğun ilgi oluşmasına sebep oldu. Mobil oyun yapımcıları ve yayıncılarının yüksek angajmanının yanı sıra, MMO oyun sektöründen de çok yüksek bir katılım vardı. Fuardaki ana motivasyon, bu sektördeki firmaların yeni pazar arayışları oldu” dedi.

Fuar rekor kırdı
    “Chinajoy 2014”, 250 binden fazla ziyaretçiyle bu sene ziyaretçi rekoru kırdı. Microsoft, Sony, Google, Blizzard, Tencent gibi dünya devlerinin de boy gösterdiği fuarda, 26 bin metrekaresi B2B olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik alanda 500’den fazla katılımcı, 1000’den fazla ürünle yer aldı. Fuardaki ticaret hacmi geçen seneye göre %14 artış göstererek 250 milyon doları geçti.
Basın Bülteni
 

Tweet
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Hellgate: Tokyo, Steam Yeşil Işık ile Oyun Dünyasına Dönmek İstiyor Paylaş Battle.net'te WoW: Mists of Pandaria'ya İndirim
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.