The Elder Scrolls Online Kampanyada! The Elder Scrolls Online, Bir Kampanyayla Birlikte Steam'e Geldi

Neverwinter'da Bela Warlok’u Tanıtan Video Yayınlandı

16.07.2014 13:42 - Alkan Adakaner

 
     Perfect World Entertainment’ın “Season of Dragons”, Neverwinter’ın sıradaki modülü ile gelen korkunç sınıfın yepyeni bir fragmanı ile devam ediyor. Tyranny of Dragons – Bela Warlok, bu yaz 14 Ağustos tarihi yeni modül yayınlandıktan sonra tüm Neverwinter maceracıları için ücretsiz olarak oynanabilir durumda olacak!

      Ejderhalar ve müttefikleri Ejderha Tarikatı, Nevewinter ve tüm Kılıç Sahilini Neverwinter: Tyranny of Dragons’da tehdit etmek için yükseliyor. Cesur Maceracılar, Faerûn’u ejderha ve patlamaların tehdidi altına sokan bu uğursuz bölgeye savaşmaları için çağırılıyor.

     Bela Warlok arkana güçleri ile, Ejderha Tarikatına karşı ayaklanan partilere ilaveten sevilerek kabul edilecektir. Bela Warlok kara büyü hünerleri kullanabilen güçlü bir büyü yapıcısıdır. Gölge güçlerini de beraberinde kullanarak karşısına çıkmaya cesaret eden herkesi yok edebilir. Yeni ve harika güçteki Lanet mekaniği ile birlikte, Bela Warlok tehlikeli Ruh Kuklalarını meydana çıkararak, düşmanlarına debuff etkisi ve hasar uygular.

      “Season of Dragons” Neverwinter resmi sayfasında, yeni ırk, bilinen bölgelerde yeni karşılaşmalar ve Bela Warlok ile ilgili daha detaylı bilgiyi de içeren yeni duyurular ile devam etmektedir. “Season of Dragons” bilinen Faerûn bölgelerini 2014 yılı sonuna kadar Neverwinter oyununa getirecektir. Bu yenilikler Neverwinter’ın hem uzun süredir oynayan oyuncuları hem de yeni olanları için heyecan verici süreçlerdir.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
The Elder Scrolls Online Kampanyada! Paylaş The Elder Scrolls Online, Bir Kampanyayla Birlikte Steam'e Geldi
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
einhander - 27.7.2014 11:31:07 0
ıyı olmus
ObjektifEye - 22.7.2014 04:12:19 0
Tam Avcı korucu kasmaya başladım ki bu haber güzel oldu :) warlok beklediğim sınıftı ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.