Dota 2'yi Yarış Oyununa Çevirdiler (Video) Elder Scrolls Online'ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Alien: Isolation, Oculus Rift'i Desteklemeyecek

08.07.2014 10:15 - Tunahan Başol


      Geçtiğimiz sene yaptığı çıkış ardından eleştiri oklarına maruz kalan ve bu eleştirileri de hak eden Alien: Colonial Marines'den sonra, Alien hayranlarını oldukça heyecanlandıran Alien: Isolation bildiğiniz gibi hayatta kalma temasıyla karşımıza gelecek.
 
     Son dönemde bu tarz yapımlarda görmeye alıştığımız Oculus Rift desteği, Twitter'dan sorulan soruları yanıtlayan geliştiricilere göre, çıkış aşamasında oyunda bulunmayacak. E3 2014'te gösterilen demonun tamamen tanıtım amaçlı olduğunu söyleyen geliştiriciler, cihazın daha prototip aşamasında olduğu için geliştirmediklerini söylüyorlar.

Tweet
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega oculus rift
Dota 2'yi Yarış Oyununa Çevirdiler (Video) Paylaş Elder Scrolls Online'ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
einhander - 20.7.2014 10:46:32 0
desteklese kafayı sıyırırdık muhtemelen
OldGamers86 - 9.7.2014 08:59:04 0
Güzel oyun olsunlar da o da eksik olsun.
BSC Misafiri - 8.7.2014 13:25:32 0
The Evil Within ve Alien: Isolation su an korku oyunu tarzinda ki son umutlarimiz :) Oculus Rift icinse henuz daha erken. Bugun Alien: Isolation icin yeni bir video yayinlanacak diye yaziyordu facebook hesabinda :) Umarim iki oyunda kendini tekrar etmeyen eglenceli ve urkutucu bir deneyim sunar.
PHO3N1X - 8.7.2014 12:16:23 -1
Çok ilgi görmüştü E3'te oyun zaten.Bir şeyi değiştirmez olup olmaması.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA