Ridge Racer Driftopia'nın Sunucuları Kapatıldı PlanetSide 2'de Platformlar Arası Karakter Aktarma Özelliği Bulunmayacak

Neverwinter’ın İlk Doğum Günü Kutlanıyor

20.06.2014 10:52 - Alkan Adakaner


     20 Haziran 2013 Neverwinter’ın resmi yayınlanış tarihi olarak belirlendi. Bu tarih oyun içi etkinliği ile mükemmel bir yıldönümü olacak ve Cryptic Studios oyuncuları bu festivalde yer almaları için çağırmakta! Bugünden başlayarak 25 Hazirana kadar sürecek, Koruyucu’nun Jübilesi etkinliğinde yer alın.

    Koruyucu’nun Yerleşimi için altın jubilee olan bu etkinlik, kahramanlar ve maceracılar tarafından altın dekorasyonlarla süslenmiş şehirde kutlanacak. Unutulmuş Diyarların en tanınan ve güçlü büyücüsü Elminster Aumar, Koruyucu’nun Yerleşimi’ne bizzat bu etkinliği görmek için geliyor.
 
     Elminster Aumar ne yazık ki şeytani ajanların haberlerini ve uyanan Ejderhaların rivayetlerini Kılıç Sahiline getirmekte. Bu arada tüm seviyeden oyuncular Neverwinter’da yer alan doğru kişilere bu mesajları iletmekle göervlendirilirler. Ayrıca, Koruyucu’nun Yerleşimi’nin savunucuları sevilen şehire sızan düşmanlarla çarpışmak için görevlendiriliyor.

     Koruyucu’nun Jübilesi’nde yer alarak kazanılabilecek ödüller ağız sulandırıcı! Yeni yoldaşın yanı sıra çeşitli açılabilir moda nesneleri, tüketim nesneleri ve hareketsiz Aslan Tahtı “bineği,” önünden geçenlere diz çöktüren altından ve muhteşem bir taht.

      Koruyucu’nun Yerleşimi’ne ilave edilen en ilginç ayrıntı ise Koruyucu’nun Bahçesi. Koruyucu’nun Jübilesi boyunca tüm ziyaretçilere açık olan çatılı bahçe. Bu bahçe şehirde kalıcı bir eklenti olduğundan, kapılarını açabilecek anahtarlar sadece etkinlik boyunca oyunda olacaktır.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Ridge Racer Driftopia'nın Sunucuları Kapatıldı Paylaş PlanetSide 2'de Platformlar Arası Karakter Aktarma Özelliği Bulunmayacak
YORUMLAR 1
einhander - 26.6.2014 01:40:45 0
oynayan varmı bu mmo oynanırmı sıkıyormu yoksa devamlı oynatıyormu kendını
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.