Survarium'un Türkiye Fan & Facebook Sitesi Açıldı! Guild Wars 2 Satışlarında Büyük Azalma Var

Gearbox, Borderlands 3'ü Geliştirmiyor

15.02.2014 01:00 - Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli oyun geliştiricilerinden Gearbox, Borderlands serisiyle de tanınmakta. En son Borderlands 2 ile karşımıza çıkan firma hâla oyuna DLC'ler geliştirirken, gelecek için de planlamalar yapılmış görünüyor. Bir röportaj veren Gearbox CEO'su, firmanın yeni planlarından söz etti.
 
    Borderlands 3 gelişimine başlanılmadığını söyleyen Randy Pitchford, "Borderlands markasıyla ilgili yapacaklarımız var ama henüz Borderlands 3'ün yapımına başlamadık. Açıkçası Borderlands serisine yeni bir oyun geliştirmek için pek vaktimiz yok." sözlerini söyledi.
 
    Gelecek planlamalarıyla ilgili Pitchford, "Geldiğimiz noktaya bakınca, Borderlands 3'ün devasa bir oyun olması gerekiyor. Hem daha büyük, hem de daha iyi olması lazım. Hikayeye büyük yenilikler katması lazım. Her iki nesil konsollara da uygun olması lazım. Şu an için böyle bir şeyi geliştirmiyoruz. Henüz planlama aşamasındayız. Neler yapabileceklerimizi düşünüyoruz." açıklamalarını yaptı.
 

Tweet
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360 Vita
Survarium'un Türkiye Fan & Facebook Sitesi Açıldı! Paylaş Guild Wars 2 Satışlarında Büyük Azalma Var
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 16.2.2014 17:31:46 0
Müthiş bir oyun harika bir çoklu oyuncu oyun tarzı var ps3'ü ve interneti olanlar kaçırmasın ben seksen tlye aldım bu kadar geniş kapsamlı bir oyun için para değin
BSC Misafiri - 15.2.2014 16:33:33 0
sonunda şu saçmalıktan vazgeçtiler.. gül gibi brothers in arms serisi varken bu çizgi film bomboş loot yapma oyununu yıllardır çektiriyorlar oyunculara hey allahım..
furkanfc - 15.2.2014 11:40:46 0
Borderlands ödenen her kuruşu sonuna kadar hak eden bir isim..
michael01 - 15.2.2014 10:41:39 +3
Haberin özeti Borderlands 2 ye çıkardığımız dlcler ile iyi para kazanıyoruz yeni oyuna gerek yok.Dlc yapımından yeni oyuna vakit ayıramıyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.