FF 14: A Realm Reborn'un 2.2 Yaması Yolda FF XIV'ün PS4 Betasına Herkes Katılabilecek

Blizzard, 90 Level Karakter İçin Fiyat Araştırıyor

02.01.2014 18:42 - Samet Konuksal


    World of Warcraft oyuncularının ve takipçilerinin bildiği gibi yeni ek paket Warlords of Draenor, oyundaki sınır seviye sınırını 100'e yükseltecek. Yeni ek paketin tadını direkt olarak çıkarmak isteyen oyunculara da karakterlerini 90. seviyeye yükseltme imkanı verilecek. Fakat görünüşe göre bu servis, farklı özelliklerle oyunculara sunulacak.
 
    Gelen haberlere göre Blizzard, World of Warcraft: Warlords of Draenor için aktif ve eski World of Warcraft üyelerine anket mailleri yolladı. Level yükseltme sistemiyle ilgili olan bu ankette ilk olarak, oyuncuların servise katılıp katılmayacağı soruluyor. Ardından ise WoW'daki seviye yükseltme servisine ne kadar para ödeyebilecekleriyle ilgili bir soru oyuncuları karşılıyor. 
 
    Polygon'da yer alan bilgilere göre World of Warcraft: Warlords of Draenor'da iki farklı paket satışı yapılacak. Sitenin belirttiklerine göre 39 dolar olan ilk pakette ücretsiz seviye yükseltme servisi sunulmayacak. Seviye yükseltme servisinin bulunacağı paket, 49 dolardan satılacak. Tabii şimdilik konuyla ilgili Blizzard'dan bir açıklama yok.
 

Tweet
mmo mmorpg world of warcraft expansion warlords of draenor ek paket
FF 14: A Realm Reborn'un 2.2 Yaması Yolda Paylaş FF XIV'ün PS4 Betasına Herkes Katılabilecek
YORUM YAZ -1
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Warcraft: Warlords of Draenor
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.