Deep Down'daki Zırhlarla İlgili Ayrıntılar League of Legends'in Tepki Gören Yasağı Kalktı

Neverwinter: Shadowmantle Çıktı!

06.12.2013 16:11 - Beril Sergün


     Wizards of the Coast’un Dungeons&Dragons Unutulmuş Diyarlar’ı üzerine kurulmuş, oynaması ücretsiz aksiyon MMORPG Neverwinter’ın ikinci ücretsiz eklentisi Shadowmantle’ı yayınladı. Bu içerik güncellemesi ile oyuncular Neverwinter Ormanları’nın en derin bölgelerinde yer alan Dehşet Halkası mücadelesinde savaşabilir, yeni Avcı Korucu sınıfını oynayabilir, yepyeni Paragon Yolları’nı keşfedebilir ve zafere giden yollarında eserler toplayabilirler.

      Cryptic Stüdyoları Executive Producer ve COO’su, Craig Zinkievich: "Oyuncularımıza ücretsiz içerik sunmak her zaman en önemli önceliğimiz olmuştur. Shadowmantle’ın , Neverwinter’ın resmi olarak yayınlanma tarihi üzerinden 6 ay bile geçmemiş olmasına rağmen yayınlanması inanılmaz. Bu yeni içeriği oyuncularımıza sunmak için çok heyecanlıyız. Özellikle sabırsızlıkla beklenen Avcı Korucu sınıfı ile ilgili oyuncularımızdan gelecek tepkileri almak için sabırsızlanıyoruz. Bu yüzden takipçilerimizden bir an önce bu sınıfı deneyip düşüncelerini belirtmelerini rica ediyoruz."

      Wizards of the Coast D&D Brand Director Nathan Stewart: "Shadowmantle D&D hayranları için heyecan dolu maceralar sunmaya devam ediyor. Dijital partnerlerimiz ile bu hikayeyi desteklemek marka için önceliğimiz olmaya devam etmekte ve son modülde bunun karşılığını vereceğini gösteriyor."

      Neverwinter’ın ikinci Güncellemesi Shadowmantle, oyuncuların Dehşet Halkası’nda çabaladığı ücretsiz bir eklentidir. Dehşet Halkası, Neverwinter ormanları’nın derinliklerinde yer alan ayin büyüleri için düşünülmüş devasa bir yapıdır. Oyuncular bu yıkık ama hala görkemli bölgeyi keşfederek, içlerinde liç’in kendisi de olmak üzere Valindra Shadowmantle’ın ordusuna karşı savaşır. Avcı Korucu sınıfına İlaveten yeni oynanabilir içerik, Shadowmantle özellikleri, yeni kolleksiyonlar, eserler ve Paragon Yolları da eklenti ile gelecek yenilikler arasında.
 
                                                                                                                      Basın Bülteni
                                              

Tweet
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Deep Down'daki Zırhlarla İlgili Ayrıntılar Paylaş League of Legends'in Tepki Gören Yasağı Kalktı
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Dictattor - 6.12.2013 18:36:14 0
Hayırlı olsun ne diyelim..
BSC Misafiri - 6.12.2013 16:35:23 0
never come back
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.