Sony, EverQuest Next'i Tanıttı! EverQuest Next'in İlk Sınıfları Belli Oldu

EverQuest Next PS4'e Gelecek mi?

03.08.2013 21:14 - Samet Konuksal


    Sony'nin geçtiğimiz gün SOE Live 2013 etkinliğinde tanıttığı EverQuest Next, ilk haberleriyle birlikte MMO oyuncularının beğenisini kazanmayı başardı. Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen EQN için PS4 açıklaması yapıldı.
 
    Bildiğiniz üzere oyun sadece PC için duyuruldu. Fakat Sony Online Entertainment, ilerleyen dönemde PS4 planlarının olduğunu şimdiden açıkladı. Yaptığı açıklamada serinin yönetmeni Dave Georgeson, "PC dışındaki platformlara çıkmamız için öncelikle oyunun temel sürümünü istediğimiz seviyeye getirmeliyiz. Oyunu o seviyelere çıkardıktan sonra, diğer platformlarla ilgili konuşabiliriz." sözlerini söyledi.
 
    Oyunun yine de PC oyuncularına göre geliştirildiğini söyleyen Georgeson, "Hedefimizde hiçbir zaman kontrolcü dostu bir oyun yapmak olmadı. Fakat oyunun tarzında değişiklikler yapınca ve kullanılabilir yetenek sayısı azalınca kendiliğinden konsol dostu bir hale geldi." açıklamalarını yaptı.
 
    Son olarak röportajda Georgeson, EQN'in PC sürümüyle ilgili de açıklamalar yaptı. Optimizasyon konusunda büyük çalışmalar yaptıklarını söyleyen yönetmen, hedeflerinin 4-5 yıllık makinalarda oyunu düzgün bir şekilde çalıştırmak olduğunu belirtti.
 

Tweet
everquest everquest next mmo mmorpg sony sony online entertainment pc
Sony, EverQuest Next'i Tanıttı! Paylaş EverQuest Next'in İlk Sınıfları Belli Oldu
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
oxlayer - 4.8.2013 23:42:45 0
4-5 senelik pc lerde rahat çalışıcakmış vay haline bu oyunun
berkayde - 4.8.2013 14:09:23 +1
@evrika
ps3 e ve diger ps konsollarina ozel olan hic bir oyun pc ye gelmeyecek butun pc oyunculari anlasin artik. adamlar konsollarini sattirmaya calisiyolar oyunlarini baska platforma cikarsalar rakiplerinin ekmegine yag surmus olurlar. mesela senin kendi yaptigin bir konsolunun oldugunu dusun. o konsola bir oyun yaptiktan sonra baska konsola cikarir misin? cikarirsan buyuk aptallik etmis olursun. cunku senin konsolunu almaya niyeti olan biri belki de konsolu almaktan vazgecer. iste bu yuzden sony sadece mmorpg oyunlarini pc ye cikariyor onun disindakileri hepsi play station konsollarina ozel.
ensobay - 3.8.2013 21:25:54 0
Pc oyuncusuyum ama sony'i çok seviyorum :)
evrika - 3.8.2013 21:21:47 +1
bu sony PS3 icin cikan oyunlari bi pc ye cikarsada tadindan yenmez VALLAH :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
EverQuest Next
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.