The Elder Scrolls Online'da Zindanlar Nasıl Olacak Ruh Bekçisi Udyr Karşınızda

Dishonored'ın Yeni Senaryo DLC'si Duyuruldu

16.07.2013 19:04 - Samet Konuksal

 
    Geçtiğimiz senenin sürpriz yapımlarından Dishonored, senaryo odaklı yapısıyla birlikte çok beğenilmişti. Dishonored'in beğenilen senaryosu, yeni DLC'lerle birlikte genişlemeye devam ediyor. Oyun için The Brigmore Witches isimli senaryo DLC'si duyuruldu.
 
    Belirtilenlere göre The Brigmore Witches, Dunwall kraliçesinin suikastçisi Daud'un son macerası olacak. Xbox 360, PS3 ve PC için duyurulan The Brigmore Witches, 9.99 dolar/800 MSP'den satışa sunulacak. Oyunun yeni DLC'si 13 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek. Senaryo odaklı yeni DLC'de yepyeni mekanlar, yeni silahlar ve özel güçlendirmeler de bulunacak.
 
DLC'den yayınlanan görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Tweet
Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS
The Elder Scrolls Online'da Zindanlar Nasıl Olacak Paylaş Ruh Bekçisi Udyr Karşınızda
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
2K - 17.7.2013 09:14:22 +2
Dishonored'ı bir kez herkesi keserek , bir kez kimseyi öldürmeden bir kez de hiç fark edilmeden bitirdim üstüne DLC'leri bitirdim hala doyamadım bu haber çok iyi oldu.
big daddy kunteper - 16.7.2013 20:19:09 0
Void Walker's Arsenal DLC'si neden PSN'de yok bilen var mı?
berkaymessi - 16.7.2013 20:04:37 0
Dlc gelmesi super olucak süper
maniague - 16.7.2013 19:16:53 0
Knife of Dunwall gayet hoş bi DLC idi. Bir kaç saat fazla uzun olsa; niyeti para olan başka bir yapımcı firma "Dishonored 2" diye adlandırıp sürebilirdi piyasaya. Heyecanla bekliyorum bunu da. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA