Eski Çağlara Büyülü Bir Yolculuk: Spellfair Neverwinter Türkiye Lliira Etkinliği Kutlaması

ZombiU, Ubisoft'a Kâr Sağlamadı

08.07.2013 21:32 - Samet Konuksal


    Wii U'nun az satması, oyun yapımcılarının da platforma bakışını değiştiriyor. Konsola büyük destek sağlayan üçüncü parti firmalardan Ubisoft'un en ilgi gören oyunlarından birisi de ZombiU'ydu. Fakat görünüşe göre ZombiU, Ubisoft'a kâr getirememiş.
 
    Games Industry sitesinde açıklamalar yapan Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, ZombiU'nun konsolun çıkışıyla birlikte yaptıklarını aydınlattı. Belirtilenlere göre ZombiU satışları, kâr seviyesinin yakınına bile gelememiş. Dolayısıyla firma, ikinci bir oyuna şimdilik sıcak bakmıyor.
 
    Wii U için de yorumlar yapan Guillemot, konsolda online sistemle ilgili fazla göze çarpan özelliğin olmamasından şikayetçi oldu. Guillemot, hep birlikte yılbaşı dönemini bekleyeceklerini, sonrasında ise son kararı vereceklerini belirtti.
 

Tweet
Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
Eski Çağlara Büyülü Bir Yolculuk: Spellfair Paylaş Neverwinter Türkiye Lliira Etkinliği Kutlaması
YORUMLAR 12
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Guest-EE6EF2C69 - 9.07.2013 07:26:25 +2
wii u nun donanimi çok düşük olmasına rağmen avrupada 400 Euro ya satılıyor nintendo neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Bence nintendo para delisi olmuş inşallah daha da beter olur.
BSC Misafiri - 9.07.2013 04:09:27 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

konsol satmadı ki oyun satsın :)


Aslında Wii U gayet normal satıyor ama konu hakkında bilgi sahibi olmadığın için yüzeysel değerlendiriyorsun. PS2 oyunlarından bizleri çok heyecanlandıran HD konsollara geçiş sürecini beklerken piyasaya çıkan Xbox 360 ilk 4 aylık mali raporuna göre 3.2 milyon satmış, ondan 1 sene sonra Cell ve Blu-ray mimarisiyle bizleri daha fazla heyecanlandıran PS3 ilk 4 aylık satış raporuna göre 3.5 milyon satmış. Wii U ise ilk 4 aylık mali raporuna göre 3.6 milyon adet satmış bir konsol. Birileri istediği kadar satmadı ve hatta öldü diye çocukça sevinsin daha Nintendo'nun piyasaya süreceği ve önceki nesillerde satış rekorları kıran pek çok oyunu yapım aşamasında. Her Nintendo konsolu çıkışında benzer alaycı sözler sarfedip sonra 1. parti oyun desteğiyle şahlanan satışları görmek bazı şeyleri anlamanız için yeterli değil mi?
BSC Misafiri - 9.07.2013 03:51:24 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

yakında nintendo iflas eder diye haber çıkarsa şaşmayın :)


Nintendo Sony ve Microsoft'tan daha büyük bir şirket, tek konsol satmadı diye iflas edecekleri düşüncesi bile saçma. GameCube satmadı ama Wii ertesi neslin şampiyonu oldu, yine aynısı olur.
stun - 9.07.2013 03:00:56 0
demiştim bu konsol nintendo nun elınde patlar diye... ama nintendo wii den okadar kazandıkı 2 nesil daha kötü seyrederse ancak batar..
PSBoy - 9.07.2013 00:55:24 -1
alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

yakında nintendo iflas eder diye haber çıkarsa şaşmayın :)


Nintendo iflas eder ;) hadi ya http://tekgozlusolucan.blogspot.com/2012/04/devam-et-bebegim.html
wisla - 9.07.2013 00:40:58 -1
yakında nintendo iflas eder diye haber çıkarsa şaşmayın :)
5lgc25005 - 8.07.2013 23:22:30 0
PC gibi oyun platformu varken niye çöp Wi u ya çıkar mantıksız geliyor bana
BSC Misafiri - 8.07.2013 23:13:38 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

konsol satmadı ki oyun satsın :)


Adam haklı
BSC Misafiri - 8.07.2013 23:13:27 0
Oyunun ana teması ve tablet kumanda kullanımı bakımından umut verici ancak diğer yönlerden son derece vasat bir oyundu zombi u, ubisoft watch dogs'a yaptığı yatırımın %10'unu bu oyuna yapmamıştır o yüzden çok satmasının umulması fazla iyimserlik olur.

@aykıt291, Nintendo konusunda çok bilgisiz olduğunu sürekli ispatlamaktan bıkmıyorsun :D
Nintendo konsolları beklenen 1. parti oyunların piyasaya çıkmasıyla yüksek satış rakamlarına ulaşır. DS, Wii ve 3DS'te ilk aylarında hiç satmıyorlardı ama sonradan rakipleriyle arayı açmışlardı. İnanmıyorsan 3DS'le ilgili geçen seneki haberleri oku başta sen olmak üzere pek çok kişi cenaze işlerine dadanmıştı ama satışlar ortada ;)
K.Dot - 8.07.2013 22:52:53 0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
aykut291 - 8.07.2013 22:46:03 0
Nintendo Wİİ U öldü
- The Stig - - 8.07.2013 21:48:24 +6
konsol satmadı ki oyun satsın :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA