Trion, Rift'in Yeni Güncellemesini Detaylandırdı Dust 514, PlayStation 3 Sattırıyor

Steam'den Civilization & Saints Row İndirimleri

07.06.2013 01:43 - Samet Konuksal


    PC oyuncularının gözbebeği konumundaki dijital satış platformu Steam'de fırsatların sonu gelmiyor. Valve'in oyun platformunda önümüzdeki hafta sonunun indirim konukları açıklandı.
 
    Siteye baktığımızda indirim köşesinde Saints Row: The Third ile Civilization V'i görüyoruz. Steam'deki hafta sonu indirimleriyle birlikte Saints Row: The Third'ün fiyatı 10 Haziran'a kadar 9.99 dolara düşüyor. Ayrıca indirim süresi boyunca Saints Row: The Third, ücretsiz olarak oynanabilir olacak.
 
    Öte yandan aynı oranda indirim, Civilization V'te de karşımıza çıkıyor. Bu indirimlerle birlikte Civilization V'in hem ana oyun fiyatı, hem de Gods & Kings ek paketi fiyatı 7.49 dolara düşmüş oluyor. Ayrıca Civilization V de, indirim süresi boyunca ücretsiz olarak Steam'den oynanabilir olacak.
 
Steam ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tweet
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji saints row
Trion, Rift'in Yeni Güncellemesini Detaylandırdı Paylaş Dust 514, PlayStation 3 Sattırıyor
YORUMLAR 1
BitirimAbi - 7.6.2013 06:15:59 0
steam indirimlerine yer verdiğiniz için teşekkürler.Lakin humble bundle fırsatlarınıda duyurursanız bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş olur.zaten süresi belli bittiği zaman bakıp haber yapabilirsiniz.Mesela şuan bütün serious sam oyunları 4,17 dolar.ama steamde tek başına serious sam 3 39 dolar.ki burdan alınan oyunlar steam'ede eklenebiliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.