CS: Global Offensive'e Güncelleme Geldi Wizardry Online Artık Piyasada!

DC Universe'in Eklenti Paketi Çıktı

31.01.2013 12:35 - Ersin Kılıç


     ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment, LLC (SOE) DC Universe™ Online’ın (DCUO) indirilebilir altıncı eklenti paketi Home Turf’ü piyasalara sürmesiyle birlikte kahramanlar ve kötüler de kendi alanlarını savunmaya hazırlıklı olmalılar. İndirmeye hazır olan Home Turf, sevilen MMO oyunuyla uyarlanabilir üs sistemini tanıştırıyor. Oyuncular artık hem üs hem de yepyeni PvP mücadeleler için savaş alanı olarak kullanılabilen kendilerine ait sığınaklarını kişiselleştirebilirler. Oyuncular sığınakları sayesinde yeni anabilgisayarları aracılığıyla yeni güçlerini ve dövüş yeteneklerini Gotham City ve Metropolis sokaklarında sergileyebilirler.

     DC Universe Online’ın Kreatif Direktörü Jens Anderson, “Kahramanlar ve kötülerin her birinin kendi sığınağına sahip olması gerekiyordu. Bu yüzden bu özellik oyuncularımızın en büyük düşünü karşılıyor.” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Oyuncuların birbirlerine karşı mücadele ettikleri sığınaklardaki dövüşlerin dahil edilmesi oyuna yepyeni bir aksiyon boyutu kazandırırken oyuncuların rauntlar halindeki düellolarda rakiplerini yenilgiye uğratmasına izin veriyor. İster oyuncuların kişiselleştirilmeler aracılığıyla kendilerini gösterdikleri bir yol olsun ister savaşlarda sağladığı avantaj olsun sığınaklar hem kahramanları hem de kötüleri ödüllendiriyor.”

     Tüm DCUO oyuncuları, sınırlı imkanlara sahip ve sığınakların daha düşük kiralı bir versiyonu olan gizlenme yerlerine erişimi olacak. Home Turf eklenti paketi oyunculara iki adet sığınağa ek olarak Marketplace’ten erişilebilen çok yakında daha fazlasının da ekleneceği dört farklı sığınak teması da veriyor. Oyuncular oyun esnasında karşılarına çıkan yüzlerce eşyanın bir kısmını toplayarak sığınaklarını kişiselleştirebiliyorlar.

     Oyuncuların yeni sığınaklarının tam ortasında ise kilidi açılmış halde bulunabilen yeni dövüş yeteneklerine erişim sağlayan ana bilgisayar yer alıyor. Kahramanlar ve kötüler yok edici Orbital Strike’ı satın alabilir, mücadelelere dayanıklı güçleri çağırabilir, Supply Drops alabilir veya güçlü yeni modların peşine düşebilirler. Ek olarak, sığınaklar posta, sağlayıcı, aracılar gibi kolaylık sağlamak için geliştirilebiliyor.

     Home Turf yeni üs sistemiyle birlikte Stryker Adası, Arkham Asylum, Steelworks ve Ace Chemicals gibi unutulmayan dört lokasyondaki yepyeni görevlerle son teknolojiye sahip tek kişilik içeriğe erişmesine izin veriyor. Her bir lokasyon yeni dış ve iç mekan içeriklerini, örnekleri ve çevreye canlılık katan görevleri artırıyor. Bu alanların her biri oyunculara ekipman satın almak veya üslerindeki ana bilgisayarlarını geliştirmeleri için ‘Marks of Triumph’a dönüştürmek üzere ‘Marks of War’u tamamlamaları için 10 görev sunuyor.

     DCUO’nun eklenti paketi Home Turf Legendary üyelikler için ücretsiz olarak indirilebiliyor, “Ücretsiz” ve “Premium” oyuncular ise eklenti paketini oyun içindeki marketten 8.99 Avro’ya satın alabilir.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
CS: Global Offensive'e Güncelleme Geldi Paylaş Wizardry Online Artık Piyasada!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.