Splash Damage, PC'ye Özel Dirty Bomb'u Duyurdu Final Fantasy XIV'ün Alpha Testi Haftaya Yapılacak

Company of Heroes 2'nin Oyun İçi Videosu Yayında

30.11.2012 00:16 - Samet Konuksal


    İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan en iyi strateji serisi olarak gösterilen Company of Heroes serisinin yeni oyunu Company of Heroes 2, bizi Doğu Cephesi'ne gönderiyor. Daha önce sözü verildiği gibi, yeni oyunumuzun ilk oyun içi videosu en nihayetinde yayınlandı.
 
    "Her liderin sorumlulukları, her seçimin bir sonucu, her savaşın bir dönüm noktası vardır." gibi can alıcı bir cümleyle açılışını yapan videoda, Company of Heroes 2'nin oyun içerisinden sahnelere tanıklık ediyoruz. Bir strateji oyunu için oldukça harika bir grafik kalitesiyle karşımıza çıkan CoH 2'nin bu videosu, strateji severleri şimdiden heyecanlandıracağa benziyor. 
 
    2013 yılının Mart ayına göz kırpan oyunumuzun bi videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Eğer Company of Heroes gibi bir seriyle henüz tanışmamışsanız veya ikinci oyuna hazırlanmak istiyorsanız Humble Bundle çatısı altında harika bir THQ kampanyasının sizleri beklediğini hatırlatalım.

Tweet
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy
Splash Damage, PC'ye Özel Dirty Bomb'u Duyurdu Paylaş Final Fantasy XIV'ün Alpha Testi Haftaya Yapılacak
YORUMLAR 11
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
SirPeter - 14.12.2012 02:07:04 0
Yeni oynanış videosu çıktı BSC ekibi eklerseniz sevinirim
BSC Misafiri - 11.12.2012 07:52:57 0
Company Of Heroes 2 alfa stres testindeydim. Oyun için şimdiden umutlananlar çok fena şekilde yanılıyorlar. Oyun kesinlikle berbat. Öncelikle grafikler resmen eskisini aratıyor. Bir de bunun için yeni bir motor kullanıyorlardı. Neden bu kadar geri gitti grafikler hiç anlamadım. Eski oyunu çok rahat bir şekilde oynarken 2'inci versiyonunda grafikler berbat olmasına karşın inanılmaz şekilde bilgisayarı kasıyor. Grafikleri en düşüğe getirmeme rağmen çok az bir fps kazandım. Oyun içinde sistemi kontrol ettiğimde neredeyse ram'e tam haz yükleniyor oyun. Belki de stres test olduğundan dolayı bu şekildedir bilemiyorum. Oynanabilirlik; oyunda harita üzerinde piyade ünitelerini çok rahat bir şekilde seçemiyorsunuz gözünüzden kaçıyor. Eski oyunda herhangi bir mangada kaç asker kaldığını çok rahat bir şekilde görebiliyorken yeni oyunda bunun için resmen dikkatlice bakmanız gerekiyor. Eski oyunda mangadaki askerlerin yerde döndüğünü, dizlerini göğüsüne çekerek kendini korumaya çalıştığını rahatlıkla görebiliyordunuz. Yeni oyunda böyle bir şeye asla rastlamadım. Bu haliyle oyun Sudden Strike'a benzemiş hem de çok benzemiş. Yeni üniteler var oyunda ancak eskisinden hatırlayacağımız bir çok ünite de mevcut özellikle zırhlı birlikler. Savunma binaları eskisine göre çok daha çeşitli. Bunun dışında bina görüntüleri sığınak şeklinde olduğu için binaları da birbirlerinden ayrıt etmek oldukça zor. Oyun kısacası olmamış. Umarım oyunu çıkana kadar düzeltirler ancak bu saatten sonra neyi değiştirecekler orası da başka bir muamma. Açıkçası eski oyunu mumla arar olacak millet. Eski oyun motoru üzerinden gidip sadece Rusları ve pasifik cephesini ekleselerdi çok çok daha iyi olacaktı bence.
Cemlat - 1.12.2012 07:23:01 0
grafiklerden daha ne bekleniyor anlamıyorum bu strateji oyunu bunun bi sınırı var ama tabi insanlara niye böle geliyor çünkü ilk oyunda grafikleri o kadar zorladılarki 2.oyunda çok fark açamamışlar
BlackLead - 30.11.2012 17:06:15 -2
Bu videoda bile oyun o kadar güzel gözükmüyor insanlar ve tanklar falan robot gibi.Grafik zaten orta derece.Oyunun gerçek içi bu videodan birazcık daha kötü olsa orta bir oyun gelecek gibi gözüküyor.
BSC Misafiri - 30.11.2012 15:44:09 0
gerçekten THQ ya hayranım... bu kadar zor durumda bile işlerine bu kadar bağlılar ve hakkını veriyorlar ..
BSC Misafiri - 30.11.2012 15:29:58 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Grafikler de pek gelişme olmamasına rağmen, ben oyundan umutluyum. Çok ayrı bir yeri vardır bu oyunun. Kült mertebesine erişmiştir benim gözümde. Strateji oyunu olduğu için grafiklere çok takılmıyorum, eski oyunların da grafikleri gayet yeterliydi, onun kadar olsun yeter, bu oyunun verdiği keyfi hiçbir oyunda alamadım. Yeni haberleri bekliyorum.


GRAFİKLERDE Bİ GELİŞME OLMADIGINA EMİNMİSİN ? :)
Berkay.Y - 30.11.2012 15:14:52 0
2. dünya savaşı yerine modern zamanları konu alıp buna benzer bir strateji oyunu yapsalardı o da güzel olurdu bence.

ama olsun. önceki oyun gibi bu da güzel olacak eminim
kaleee17 - 30.11.2012 14:18:30 0
Grafikler de pek gelişme olmamasına rağmen, ben oyundan umutluyum. Çok ayrı bir yeri vardır bu oyunun. Kült mertebesine erişmiştir benim gözümde. Strateji oyunu olduğu için grafiklere çok takılmıyorum, eski oyunların da grafikleri gayet yeterliydi, onun kadar olsun yeter, bu oyunun verdiği keyfi hiçbir oyunda alamadım. Yeni haberleri bekliyorum.
BSC Misafiri - 30.11.2012 13:32:43 0
bu oyunun hastasıyım. sizden ricam bu oyunun çıkacak olan oyun içi görüntü ve fragmanlarını paylaşmak. şimdiden teşekkürler
BSC Misafiri - 30.11.2012 12:53:34 0
Alıntı:
Grafiksel olarak bir yenilik yok..Ek paket havası hakim

Evet Fazla Değişiklik yok gibi fakat bir straji oyunu oldunu unutma bir battlefiedl 3 grafikleri olcak hali yok
ogiwan - 30.11.2012 00:41:11 0
Grafiksel olarak bir yenilik yok..Ek paket havası hakim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.