Hayat, MMO Oyunlarındaki Gibi Olsaydı? Gotham City Impostors F2P Oldu!

Vita'nın Satışları Sony'i Şaşırtmamış

30.08.2012 18:10 - Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde 2 milyon olarak açıklanan Playstation Vita'nın satış durumu, çoğu kişi tarafından düşük olarak yorumlansa da üretici Sony, aynı şeyi düşünmüyor. Belirtilenlere göre Vita'nın satışları Sony tarafında şaşkınlık uyandırmamış.
 
   IFA'da yaptığı açıklamada Sony'nin CEO'su Kaz Hirai, "Dünya çapındaki satışlara baktığımızda Playstation Vita'nın satış istatistikleri, tam olarak beklediğimiz şekilde." sözlerini söyledi. Daha önce de Vita adına SCEA başkanı Jack Tretton, "Vita'nın satışları kabul edilebilir durumda." açıklamasını yapmıştı.
 
Görünüşe göre Sony durumdan pek de rahatsız değil.

Tweet
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Hayat, MMO Oyunlarındaki Gibi Olsaydı? Paylaş Gotham City Impostors F2P Oldu!
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
I-C-O - 1.9.2012 20:36:59 0
Gerçekleri söylemiyorlar.
Aslında kabul edilebilir değil ama böyle söylemelerinin nedeni büyük şirket olmanın gereği.
alito - 1.9.2012 01:36:13 0
VITA'yı ileriki dönemlerde daha zor zamanlar bekliyor olacak. oyun sayısının artması VITA'yı kurtaramayacak çünkü android ile çalışan konsollar pazara girmeye başladı ve fiyatları çok ama çok uygun. gerek oyunları olsun gerekse kendileri oldukça uygun fiyatlara sahip olacaklar.

önümüzdeki 1-2 yıl içinde Sony'nin VITA ve oyunları için ciddi bir indirime gitmesini bekleyebiliriz.
BSC Misafiri - 30.8.2012 23:04:25 0
misafir 2 ghz işlemci yok içinde emin ol 1 ghz olursa şükret ayrıca oyunlar sadece 3 çekirdek kullanabiliyor
BSC Misafiri - 30.8.2012 21:16:17 0
alıntı:

3DS'i geçemeyeceklerini anlamışlar.

3DS Vita'nın rakibi değil. Aynı kulvarda donanıma sahip değil. Nasıl Wii ile PS3 çok farklı ise aynı durum.

3DS de i 266 Mhz işlemci , resistive dokunmatik düşük çözünürlüğe sahip.
Vita 2000 Mhz 4 çekirdekli işlemci çoklu dokunmatik 2 adet yüzeye sahip, yüksek çözünürlükte bir alet.

haliyle 3DS in her zaman donanım yetersizliğinden çok ucuzlayacağını (ilk çıktığı gibi ucuzlaması bu nedenden, maliyeti az) tahmin etmek zor olmasa gerek.
BSC Misafiri - 30.8.2012 21:16:02 0
demek sony i zarara sokmamış bu yüzden kabul edilebilir durumda diyorlar zaten 2012 sonlarında satış rakamları farkedilebilir şeklilde artıcaktır çünkü oyunları artıyor
S!rJohN - 30.8.2012 21:00:13 0
2 Milyon satışı başarı olarak görüyorlarsa durum vahim.
vfdg - 30.8.2012 18:22:41 -1
3DS'i geçemeyeceklerini anlamışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA