League of Legends'ın Temmuz Güncellemesi DC Universe Online Oyuncularının %70'i PS3'de

NFS: Most Wanted'a Ön Sipariş Ekstraları

16.07.2012 19:07 - Samet Konuksal


   Artık son dönemde neredeyse her oyunda görmeye başladığımız ön sipariş ekstraları, yeni Need for Speed oyununda da yer alacak. EA, Need for Speed: Most Wanted'ın ön sipariş içeriklerini yayınladı.
 
   Belirtilenlere göre oyunu ön siparişle satın alanlar, Limited Edition sürümüne ekstra para ödemeden erişecekler. Bu sürüm, iki yeni multiplayer aracını ilk günden açmanızı sağlayacak. Bu araçlar ise Maserati GranTurismo MC Stradale ile Porsche 911 Carrera S olacak. Ayrıca bu araçları diğerlerinden daha güçlü kılmak için ekstra parçalar da hediye edilecek.

   Araçların haricinde ön siparişle birlikte oyunculara Speed Point alımını hızlandırmak için bir özellik hediye edilecek. Dört saatliğine geçerli olacak bu özellikte Speed Point, iki kat daha fazla gelecek. 

Tüm bu ön sipariş ekstralarının haricinde ünlü perakendecilere özel hediyeler de ilerleyen dönemde açıklanacak.

Tweet
need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
League of Legends'ın Temmuz Güncellemesi Paylaş DC Universe Online Oyuncularının %70'i PS3'de
YORUMLAR 10
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
E_Aydin35 - 17.7.2012 22:39:09 0
Nakiti olan bunları kazanabilecek kısacası.. :)
Yada gerektiğinde yeterli miktarda parası olanı.
dedektiv99 - 17.7.2012 08:39:54 -1
aha başlamışlar şimdiden ya.yok fazladan araba vb.Utanmadan araba parçasınıda paketin içine koymuşlar ! Allah belanızı versin sizin !
maniague - 17.7.2012 03:27:03 +1
açık söylüyorum EA firmasının oyununa dlcsine para verecek olan Bill Gates'e hayrına bağış yapsın, ondan daha isabetli ve akıllıca bir hareket yapmış olur.
clear_ - 17.7.2012 01:48:48 +1
EA;
Enayi Avcısı
NightHT - 16.7.2012 23:39:40 0
Oyun F2P olsa anlarım da, öyle birşey değil ki.. Oyuna para verdiğimiz yetmiyor gibi arabalara ve geliştirmelerine de verecez ha ? En azından ilk NFS:MW'nin hakkını verirse iyi olur.

- Acaba NFS:World'deki gibi 100 $ değerinde arabalar olacak mı
Tecnique - 16.7.2012 22:21:49 +2
Yav oyun pahalı bari dlc'leri pahalı yapmayın sonra efendim korsan kullanmayın bizi korsana yönelten sensin EA !!!!
sniper23 - 16.7.2012 22:17:32 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Bu oyundan zerre kadar umudum yoq ama içimden de bu sefer olabilir diyesim geliyor.EA bu kafa bedava adamlarda.


yoku ''yoq'' diye yazdığın için zaten baştan kaybettin.Umudun bir işe yaramaz
porsux - 16.7.2012 20:12:42 +3
Evet başladık arkadaşlar.. yakında bugattimizide elimizden alırlar sonra diğerleride dlc ile gelir, geriye murat 131 le artık yarışırız..
aydogdu1453 - 16.7.2012 20:03:41 -2
Bu oyundan zerre kadar umudum yoq ama içimden de bu sefer olabilir diyesim geliyor.EA bu kafa bedava adamlarda.
berlack - 16.7.2012 19:10:38 +6
paymore2win
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA